reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny u mnie parka, tak jak przeczuwalam! :D jestem taaaaaka szczęśliwa :D dzieci rozwijają sie bardzo dobrze, jedno ma 6,6 cm a drugie 7cm długosci. Serduszka ładnie biją. Wszystkie parametry w normie. Opis badania przyjdzie poczta, bo czekaja najpierw na wynik pappa i dopiero lekarz opisuje i wysyłają. Ale na ta chwile wszystko super!
Od góry na zdjęciu 3d chłopiec, nizej dziewczynka, na zwykłym pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec :)
Zobacz załącznik 1137947Zobacz załącznik 1137948
Gratulacje !! Juhu! Jestem taka szczęśliwa, że aż się wzruszyłam! ❤ piękne dzieciątka! To teraz czas mamusia na pierwsze jakieś zakupki dla maleństw. Piękny dzień taty będzie miał Twój partner czy tam mąż nie wiem 🌻🌹🥰. Patrzę na te zdjecia A łzy jak grochy z radości! Ach wy moje hormony haha

reklama
olejcie "koleżanki" z pracy
u mnie to samo, wiedzą że starałam się latami, a myślicie, że któraś pogratulowała, zadzwoniła, cokolwiek? Żadna! Za to koledzy wszyscy. Każdy jak się dowiedział to dzwonił, pisał z gratulacjami, pytał czy coś trzeba, mówił by dbać o siebie, odzywają się regularnie.
A laska żadna, nic, zero.

Aha, a żadna z nich za mnie pracy nie robi, tylko faceci.... babska solidarność hahahah , smutne to
One juz obgaduja,ze za pozno na dziecko.Ja sie dowiedzialam,ze niestety takie plotki chodza po mojej pracy.Mam 34 lata.

Dziewczyny u mnie parka, tak jak przeczuwalam! :D jestem taaaaaka szczęśliwa :D dzieci rozwijają sie bardzo dobrze, jedno ma 6,6 cm a drugie 7cm długosci. Serduszka ładnie biją. Wszystkie parametry w normie. Opis badania przyjdzie poczta, bo czekaja najpierw na wynik pappa i dopiero lekarz opisuje i wysyłają. Ale na ta chwile wszystko super!
Od góry na zdjęciu 3d chłopiec, nizej dziewczynka, na zwykłym pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec :)
Ogromne gratulacje kochana!

Gratulacje !! Juhu! Jestem taka szczęśliwa, że aż się wzruszyłam! ❤ piękne dzieciątka! To teraz czas mamusia na pierwsze jakieś zakupki dla maleństw. Piękny dzień taty będzie miał Twój partner czy tam mąż nie wiem 🌻🌹🥰. Patrzę na te zdjecia A łzy jak grochy z radości! Ach wy moje hormony haha
Dziękuję! :) ja jeszcze trochę w szoku, mój mąż powsciagliwy, ale widze ze szczęśliwy :) jak sie zdrowe urodza o czasie to juz będziemy miec wszystko :)
One juz obgaduja,ze za pozno na dziecko.Ja sie dowiedzialam,ze niestety takie plotki chodza po mojej pracy.Mam 34 lata.
Chore jakies

Tez nie chodziłam w pierwszej ciąży, a jak małych się pojawił instynkt wygrał. Od razu wiedziałam jak trzymać, jak kąpać. To niesamowite, ale jak dostaje się swoje dziecko na ręce to się człowiek nawet chwili nie zastanawia co ma z nim robić. Wszystko przyszło naturalnie 😊 czego nie wiedziałam to dopytałam.
Fakt jest taki, że u mnie w najbliższej rodzinie jest dużo dzieci, ale z tymi dziećmi od rodzeństwa byłam ostrożna i się bałam.
No właśnie zastanawiam się czy to tak naturalnie przychodzi. Ja mam dużo dzieciaków w rodzinie i wydaje mi się, że powinnam dać sobie radę ale co innego opieka od czasu do czasu a swoje dziecko 🙂
Ja chyba pójdę do szkoły rodzenia.
Przepiękne i gratuluję! Ja mam jutro prenatalne, oby mi też dzidzia pokazała co tam ma między nogami 🙂

Ostatnia edycja:
Dzięki. Mam w lodówce. Spróbuje wypić.
3mam kciuki, żeby chociaż trochę pomogło [emoji4] pocieszę Cię, że ja od rana też nad WC wiszę, ale ja już się chyba powoli przyzwyczajam..

A co do coli - mi najlepiej pomagają te w małych szklanych butelkach, chyba mają więcej gazu i jakoś lepiej się czuję..

ja mam 30 i to moje pierwsze dziecko, duża część moich koleżanek jeszcze jest bezdzietna i planują dopiero za jakieś 5 lat więc nie wiem co to za zaściankowe myślenie.. w miastach zdecydowanie kobiety na pierwsze dziecko decydują się coraz później.

Cudowne te twoje maleństwa !!! ❤️ Lekarz podał wstępny termin ?

reklama
Kochana błagam powiedz że znasz jakiś sposób żeby żołądek tak nie bolał. Wyje z bólu. Jestem taka zmęczona tym wszystkim 😭. Nie chce jechać do szpitala bo się boję że mnie czymś zarażą:( ale dziś jest jakiś apogeum. Nawet łyk wody mi nie wchodzi :(
Kochana mi troszkę łagodzi ciepła kąpiel w wannie się kładę i nasączona gąbkę i tak sobie polewam żołądek nic innego mi nie pomaga. Wiem co czujesz bo mam to samo normalnie mogę palcami wyczuć żołądek normalnie taka góla mi się robi.

Do góry