reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Nic nie wiadomo, bo moja blizna po CC tak zaburza obraz, że on nic nie widzi, tylko kawałek pęcherza, reszta to czarna dziura, bo się tak tkanki zrosły :-( tak powirdzial... wysłał mnie na betę... Mówił że potem jak będzie już przez brzuch robione USG to będzie lepszy widok, ale narazie nic nie jest w stanie powiedzieć, bo w ogóle nic nie widzi... dostałam dupka no i zobaczymy jakie wyniki będą po becie.. Jestem załamana 😭😭😭 umrę z tej niepewności 😭 no i mówił że to najlepszy sprzęt w powiecie o ile mu można wierzyć... To dobry lekarz :-(
Kurde ten lekarz to za przeproszeniem chyba jakaś dupa ja miałam 2 cesarki i u mnie i dopochwowo i przez brzuch wszystko widać nie rozumiem takiego podejścia co na piernik do wiatraka 🤔 ja bym poszła do innego lekarza hmm

Cześć dziewczyny[emoji846]jutro zaczynam 13 tydz, nie mogę uwierzyc kiedy to zleciało.. Kolejna wizyta za tydz. akurat w 1 rocznicę ślubu. Stresuje się trochę bo zaczęłam się lepiej czuć, nie mam już takich mdłości, tylko chwilami.. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mojego maluszka. Pozdrawiam Was[emoji8]
To chyba normalne już przy 13 tygodniu, z resztą większość dziewczyn tutaj zaczyna zauważać, że czuja się lepiej [emoji4]
Nie wiem ale ja mam wrażenie że tam widać niby ptaszka. Czy tylko ja mam takiego wrażenie?
Mnie się tak wydaje. [emoji3059] Z resztą chyba trochę tam jedno miejsce wygląda jak uniesiony nub, ale ja to się nie znam [emoji16]
Kochane nie jestem w stanie nadrobić weekendu ale mam nadzieję że wszystko u Was ok [emoji173]! Kobietki które dzisiaj wizytowaly fajnie że już po i teraz czekanie na następne wizyty. Mnie czekają prenatalne za tydzień i jeden dzień ale póki co dziwnie spokojna jestem ale pewnie za kilka dni odpale wrotki [emoji3059][emoji173] u mnie weekend w kratkę dosłownie. Przedwczoraj pierwszy raz czułam się tragicznie aż płakałam z bezradności... Wczoraj cały dzień super i pojechaliśmy na spacer i lody 4h. Wróciłam do domu i młode dało do wiwatu tak, że mi się odechciało haha [emoji108] chwalić dzień przed zachodem słońca. Każdy dzień nowe wyzwanie haha [emoji56][emoji2368][emoji1768]. Też żrobicie sobie jakieś pamiątkowe zdjęcia ? My wczoraj postanowiliśmy zrobić do albumu [emoji33][emoji3059]
Od 5 dni się zabieram za to! Chciałabym zrobić zdjęcie brzusia i robic co miesiąc, a zawsze rano nie ma czasu i chęci, a potem brzuch nażarty, że nie ma sensu, bo będę wyglądać tak samo teraz i za 3 miesiace.. [emoji85]
A właśnie czy położenie łożyska ma znaczenie?
U mnie wyszło, że jest umiejscowione na ścianie przedniej.
Mi się wydaje, że teoretycznie na tylnej ścianie jest najbardziej "poprawnie", ale aż sobie doczytam, no i nie wiem jaka to różnica [emoji4]

reklama
Do góry