Angelika22
Fanka BB :)
Mój syn wazy Ok 13 kg ale owszem nosze go kiedy trzeba , to jeszzcze taki bobo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bralam póki się nie dowiedziałam o krwiaku... Mój 3 latek waży ponad 16kg i uwielbiał wskakiwac na mnie i się przytulać...Pytanie do mam które mają już dzieci. Czy w tej ciąży zdąża Wam się brać dzieci na ręce? Wiadomo - trochę ważą. Ja we wtorek po wizycie podjechałam do sklepu po worek ziemi 15l... I zastanawiam się czy mogłoby to zaszkodzić.
Moim zdaniem nie. Martwić mogłabyś się gdyby po tym wysiłku wystąpiły jakieś plamienia czy silne bóle..... A tak to nie ma czym....Czyli nie powinnam się martwić tym jednorazowym wysiłkiem?
Ja czytałam że jeśli się ma dziecko np to macica jest przyzwyczajona do wysiłku i dźwignia, więc jeśli lekarz nie zabronił to chyba nie ma przeciwskazań aby nadal nosić dziecko a jak to jest z jednorazowym ciężarem to nie wiem, mi lekarz od razu na początku powiedział żebym nie nosiła i staram się do tego stosowaćPytanie do mam które mają już dzieci. Czy w tej ciąży zdąża Wam się brać dzieci na ręce? Wiadomo - trochę ważą. Ja we wtorek po wizycie podjechałam do sklepu po worek ziemi 15l... I zastanawiam się czy mogłoby to zaszkodzić.
Ja staram się nie podnosić, syn waży niecałe 17 kg :-) ale to dmuchanie na zimne, myślę że jakby miało Ci zaszkodzić to napewno coś by się działoPytanie do mam które mają już dzieci. Czy w tej ciąży zdąża Wam się brać dzieci na ręce? Wiadomo - trochę ważą. Ja we wtorek po wizycie podjechałam do sklepu po worek ziemi 15l... I zastanawiam się czy mogłoby to zaszkodzić.
Moja waży 18 kg. Podnoszę np żeby odniesc do łóżka albo wyjmuję z wanny.Pytanie do mam które mają już dzieci. Czy w tej ciąży zdąża Wam się brać dzieci na ręce? Wiadomo - trochę ważą. Ja we wtorek po wizycie podjechałam do sklepu po worek ziemi 15l... I zastanawiam się czy mogłoby to zaszkodzić.
No nie jest to ani permanentny, ani silny ból. Takie delikatne ukłucie, szczypnięcie, jakby prąd przeszedł czytałam na jakichś forach to dziewczyny pisały że martwiły się że to wyrostek, ale u mnie to jest na środku centralnie i w skali 1-10 to dałabym 1, po prostu to czuję ale nie utrudnia mi to funkcjonowania
Dziękuję:* no jestem dobrej myśli terazJa miałam cykle 28 dni. I miałam termin z USG 21.09, z OM 27.09 a urodzilam 30.09. A co do krwiaka to miałam 3 razy większy niż pęcherzyk, więc u Ciebie będzie wszystko dobrze
Jedynie szkoda, że niezadowolona z wizyty ale najważniejsze, że na usg wszystko ok, oczywiście z wyjątkiem krwiaka... Szybko się wchlonie i na następnej wizycie nie będzie po nim śladu