reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama:oo::no2:
Do pierwszej teściowej starałam omijać to słowo i raczej mówiłam bezosobowo do drugiej na Pani lub również bezosobowo jakoś ja wychodzę z założenia że matkę ma jedną i to mi starczy 😂😂

reklama
Moja to mega kochana, pomocna i życzliwa ale strasznie dużo gada ;) poza tym ona sama wychowywała dzieci i mam wrażenie, że te już teraz dorosłe dzieci to jej cały świat.
My właśnie zaczynamy budowę domu a ona ciągle nam marudzi, że chce z nami mieszkać, że przy dzieciach pomoże i nie będziemy musieli brać tak dużego kredytu bo ona dorzuci kasę że sprzedaży mieszkania. A my od miesięcy powtarzamy, że nie ma mowy bo dzieci chcemy po swojemu wychować i mieć prywatność we własnym domu :)
Nie powinno w ciąży jeść się tymianku bo wywołuje skurcze macicy.

PP

Ja też per Pani lub bezosobowo.

Boże mega boli mnie kręgosłup lędźwiowy po prawej i prawe kolano. Aż mi się płakać chce... Leżę i pije ladlera grefrutowego 0%.
[/QU
Miałaś jakiś uraz tego kolana? Wiem że olejek żywokostowy pomaga na stawy tylko nie wiem czy w ciąży można.

Ja właśnie biorę się za nadrabianie mam.chyba ponad 20 stron szalone ❤! Dziękujemy za wszystkie reakcjena post to bardzo miłe 😘! U mnie dziś dzień na wariackich papierach.. po USG zakupy jak zwykle nie skończyło się na 1 body A nawet i mnie się coś skapło. Stwierdziłam, że skoro nie pale juz dlugi i od 2 miesięcy nic sobie nie kupiłam to się należy 😂😳. Wróciłam do domu i zakupy z moim T, w domu o 19, zrobiłam hamburgery i potem randka z glicerynowymi czopkami... powiem Wam że te zaparcia mnie wykańcza. Dobrze że dziś te czopki mnie uratowały. Biorę się za czytanie 👌🧡💙. Najlepsza lektura do gorącej herbaty z książek przeszłam na babyboom 💪🤰🤰Zobacz załącznik 1135463
I jak tu teraz iść spać jak takie pyszności na zdjęciu 🙈 ja też nadrabiam zaległości 😁

Dziewczyny , ale Was ciężko nadrobić 😊
Ja jestem ze Śląska, i widzę że nas dużo z okolic :)
Jeśli chodzi o cerę to na samym początku miałam wysyp ,a teraz mam super buzię 🤔
GRATULUJĘ wszystkim wizytujacym dzisiejszym :) piękne dzieciątka 😍
Trzymam kciuki za jutrzejsze 😍

Te zdjęcie tego hamburgera.... ślinka mi leci teraz choć zwykle nie jadam ale teraz mam taka ochotę na niego wgryzlabym się :D
Mam też ochotę na pierogi z truskawkami nie za bardzo potrawie zrobić farsz owocowy by nie wypływal:/
Kochana ja 3 dni myślałam nas tym hamburgerem! Zrobiłam I... uwaga l, uwaga zjadłam pół! Ja kocham pierogi ale ruskie i bardziej wytrawne. Kiedyś czytałam że chyba dodaje się trochę mąki ziemniaczanej albo kisielku? Że to trochę jakby zabezpieczyła owoc przed puszczaniem soku A jak już puści to będzie ta konsystencja bardziej zwarta. Nie jestem pewna ale coś mnie świta 🥰👌

Dziewczyny , ale Was ciężko nadrobić 😊
Ja jestem ze Śląska, i widzę że nas dużo z okolic :)
Jeśli chodzi o cerę to na samym początku miałam wysyp ,a teraz mam super buzię 🤔
GRATULUJĘ wszystkim wizytujacym dzisiejszym :) piękne dzieciątka 😍
Trzymam kciuki za jutrzejsze 😍
Ja właśnie próbuje nadrobić i ciężko mi to idzie ale walczę dzielnie 👌😂😅 ostatnio coś mam problemy ze zaśnięciem więc dobrze, że jest co robić! A Ty Też bezsenność?

U Ciebie też już pięknie dzidziutka widać! W którym tc jesteś? Gratulacje!! 😍
Dziękuję kochana ! Z OM 11 tydzien leci A z USG już 12 . ❤🥰 ale dzidzia od 3 wizyty starsza zawsze o te 4-5 dni i jak Pani doktor liczyła to ze względu na krótkie cykle i wczesną owulacje wszystko się zgadza ;)!

reklama
Do góry