Iwona3001
Fanka BB :)
Nie szkodzi. Jestem już pod mcdonaldem, jednak wybrałam frytkiPrzepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie szkodzi. Jestem już pod mcdonaldem, jednak wybrałam frytkiPrzepraszam
A u mnie to był błąd, teraz mi niedobrzeNie szkodzi. Jestem już pod mcdonaldem, jednak wybrałam frytki
Kurczę czytam i czytam i ogarnęłam, że i ja i lekarz jesteśmy bardzo rozgarnięci i dalej nie mam karty ciąży, a kolejna wizyta prenatalne za miesiącI u mnie wszystko ok na wizycie. Mamy dziś chyba dobry dzień na forum
Crl mi podroslo, a tak bardzo się bałam. Ma 21 mm. Z OM 9+2, z usg 8+4 (miałam długie cykle). Dziś założyła mi kartę ciąży.
Termin porodu przesunięty na 24.01.
Ja to samo, dla mnie jedzenie co 2 godziny to abstrakcja, a teraz dosłownie nie wytrzymuje dłużej.Ja tez zupelnie zmienilam przyzwyczajenia-organizm mnie zmusil.Nigdy nic nie jadlam do 12-13,tylko duza kawa z mlekiem.A teraz?co godzine,co dwie,male porcyjki.
I tylko frytki ?Nie szkodzi. Jestem już pod mcdonaldem, jednak wybrałam frytki
Też miałam w pierwszej ciąży taka różnice między OM a USG, a urodziłam jeszcze późniejJa też miałam wizytę no ale wg. Okresu to 9tc 21.01 a wg..usg 25.01 myślicie że taka różnica jest ok? Lekarz powiedział, że w normie. Serduszko bije takie cudowne to usłyszeć. No ale mam krwiaka i mam na siebie uważać nie mogę pracować, boję się bo mam malucha, którego czasami muszę nosić, podnieść choćby z wanny wyciągnąć.
Ale bym zjadła . Terrorystka takie smaczne zdjęcie dałaśJa właśnie biorę się za nadrabianie mam.chyba ponad 20 stron szalone ❤! Dziękujemy za wszystkie reakcjena post to bardzo miłe ! U mnie dziś dzień na wariackich papierach.. po USG zakupy jak zwykle nie skończyło się na 1 body A nawet i mnie się coś skapło. Stwierdziłam, że skoro nie pale juz dlugi i od 2 miesięcy nic sobie nie kupiłam to się należy . Wróciłam do domu i zakupy z moim T, w domu o 19, zrobiłam hamburgery i potem randka z glicerynowymi czopkami... powiem Wam że te zaparcia mnie wykańcza. Dobrze że dziś te czopki mnie uratowały. Biorę się za czytanie ❤. Najlepsza lektura do gorącej herbaty z książek przeszłam na babyboom Zobacz załącznik 1135463
nie powiedział mi wymiarów ale jest trochę mniejszy niż pęcherz ciążowy w którym jest bobas powiedział, że mały i nie powinnam się martwić ale ostrożnie i zero seksu. Dzięki za odpowiedź uspokoiło mnie to. Niby to nie jest duża różnica ale człowiek sobie zaraz myśli i porównuje a cykle miałam dość równe co 27-28 dni. Staram się leżakować ale wiadomo jak to jest z dziećmi w domu. Następna wizyta 16.07. Zdjęcie mam w drugim pokoju nie chce się wstać więc wkleję później tam zaznaczył tego krwiaka długopisem. Wogole nie byłam zadowolona dzisiaj z wizyty. Nie dość, że czekałam 2h to jeszcze o każda informacje musiałam dopytywac jakiś nie ogarnięty był dzisiajTeż miałam w pierwszej ciąży taka różnice między OM a USG, a urodziłam jeszcze później
Też miałam krwiaka, tzn dalej mam ale już pozostałości. Mam 3 latka w domu, więc leżałam jak najwięcej, ale nie zawsze się udawało. Jakiego dużego masz tego krwiaka?