reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny. Te witaminy z imbirem dają radę i już czuję się spoko. Z poprzedniej ciąży mam leginsy i spódnice ciążowa, myślę czy na tyłek jeszcze jakichś legginsów nie kupić i bluzki ciążowej. W poprzedniej ciąży miałam taki brzuch na koniec, że żadna bluzka nie dawała rady. Robicie większe zakupy ciążowe? Czy jeszcze czekacie?

Ja staram się kupić jak najmniej typowo ciążowych rzeczy, bo mam cichą nadzieję, że po porodzie uda mi się wrócić do swojego rozmiaru (oby).

Ja nie wiem jak wy to robicie ze juz wam tak ciasno [emoji85] ja jem tyle słodkiego że za moment powinnam się wylewać a waga w miejscu i ubrania też [emoji16] tak sobie myślę że może moje mocne mięśnie brzucha tak wszystko w ryzach trzymają [emoji848]
Mam to samo, wszystko leży jak leżało a też sobie folguje 😅

Ja też obiecywałam sobie się wzmocnić, ale kwarantanna i wirus pokrzyżowały mi plany, a w domu nienawidzę ćwiczyć [emoji849] jakby nie było to ogólnie jestem z tych co raczej mają dobra pamięć mięśni, więc moment i zaraz znów jestem zrobiona.. A teraz cokolwiek która z was ćwiczy czy całkowicie nic? Ja próbuje się zmotywować do lekkich przebieżek, ale w ten upał mi ciężko [emoji6]
Ja do 12 tygodnia nie ćwiczę ale miałam dotychczas godzinne intensywne treningi 5x w tyg. więc nie ma szans by je kontynuować a szczerze mówiąc jeszcze nie wymyśliłam jaką aktywnością je zastąpić 🤔

a ja jestem w pracy od 13 😵 powiem szczerze, że od 17 siedzę już sama i zasypiam na siedząco 😔. jeszcze jest tak gorąco na dworze, nawet się cieszę, że nie muszę się męczyć pogodą, ale z ogromną przyjemnością zaległabym na kanapie z zimna lemoniada 😴😴

3 dni do wizyty!

Ja mam nadzieję że około 13 tygodnia zacznę chodzić na siłownię i uczęszczać na ćwiczenia dla kobiet w ciąży:) teraz jestem taka słaba, że chodzenie sprawia mi trudność.

a ja jestem w pracy od 13 😵 powiem szczerze, że od 17 siedzę już sama i zasypiam na siedząco 😔. jeszcze jest tak gorąco na dworze, nawet się cieszę, że nie muszę się męczyć pogodą, ale z ogromną przyjemnością zaległabym na kanapie z zimna lemoniada 😴😴

3 dni do wizyty!

Wooow super! Najbardziej zawsze wyczekuję Waszych relacji i zdjęć z wizyt 😁
A ja Wam szczerze powiem, że wolałabym jeszcze chodzić do pracy - w domu siedzę sama wlasciwie całymi dniami i to jeszcze w bloku- cztery ściany.. nic mi się nie chce, dosłownie nic.. ani posprzątać, ani ugotować, ani na spacer wyjść, dosłownie życie z człowieka uciekło 😴😖

reklama
Do góry