reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Chyba będę musiała się przerzucić na sukienki. Tylko nóg mi się nie chce golić :baffled:
Mam ten sam problem 😒 wgl moje nogi miały często tendencje do puchnięcia, ja od kilku ładnych lat nie pamiętam jak wyglądają moje kostki 😩 i dzisiaj widzę że już mam znowu łydki jakieś takie napompowane, pewnie przez ten upał. Jestem brunetką, mam ciemne owlosienie i nogi nawet jak ogolone to pełno tych wstretnych kropek widać pod skórą 🤬 moje nogi wyglądają jako tako jedynie jak są bardzo opalone 🤷‍♀️

Dzięki dziewczyny [emoji8] a ja dzisiaj próbowałam wbić się w krótkie spodenki i w żadnych się nie dopinam [emoji2368] chyba czas na zakupy. Jakoś dziwnie mi się to wydaje... Ale z moim zamiłowaniem do słodyczy teraz nie powinnam być zdziwiona [emoji849]
Ja nie wiem jak wy to robicie ze juz wam tak ciasno [emoji85] ja jem tyle słodkiego że za moment powinnam się wylewać a waga w miejscu i ubrania też [emoji16] tak sobie myślę że może moje mocne mięśnie brzucha tak wszystko w ryzach trzymają [emoji848]

Mi z chińskiego kalendarza wychodzi chłopak i wolałabym żeby tak było w rzeczywistości 🙂 Ja już mam nawet wystrój pokoju dla chłopca ogarnięty :rolleyes2: Zrobiłam sobie projekt i niedługo będę miała przyjemność z jego realizacji. Szkoda tylko, ze nie mogę sama malować i składać mebli bo strasznie to lubię.

Mam ten sam problem 😒 wgl moje nogi miały często tendencje do puchnięcia, ja od kilku ładnych lat nie pamiętam jak wyglądają moje kostki 😩 i dzisiaj widzę że już mam znowu łydki jakieś takie napompowane, pewnie przez ten upał. Jestem brunetką, mam ciemne owlosienie i nogi nawet jak ogolone to pełno tych wstretnych kropek widać pod skórą 🤬 moje nogi wyglądają jako tako jedynie jak są bardzo opalone 🤷‍♀️

Ja to muszę użyć chyba depilatora, bo tak to musiałabym golić codziennie taki babochlop ze mnie jeśli chodzi o owlosienie:-p

Ja to muszę użyć chyba depilatora, bo tak to musiałabym golić codziennie taki babochlop ze mnie jeśli chodzi o owlosienie:-p
Ja przed ciąża używałam Philips Lumea, ten a'la laserowe z IPL, ale w ciąży nie można go stosować. I za chwilę będę miała gąszcz😩 depilator na samą myśl przyprawia mnie o kołatanie serca 😛

Ja nie wiem jak wy to robicie ze juz wam tak ciasno [emoji85] ja jem tyle słodkiego że za moment powinnam się wylewać a waga w miejscu i ubrania też [emoji16] tak sobie myślę że może moje mocne mięśnie brzucha tak wszystko w ryzach trzymają [emoji848]
No może tak być. Ja to niestety mam flaki zamiast mięśni 😒 miałam się wzmocnić przed zajściem w ciążę i nie zdążyłam 🤦‍♀️ poza tym zanim dowiedzialam się o ciąży starałam się zdrowo odżywiać i nie przekraczać 1700kcal. A teraz pewnie jem grubo ponad 2tys i to w większości same świństwa 😕 więc mi po prostu brzuch tluszczykiem chyba odrasta, bo na ciążowy brzuszek to póki co nie wygląda 🙄

Ja przed ciąża używałam Philips Lumea, ten a'la laserowe z IPL, ale w ciąży nie można go stosować. I za chwilę będę miała gąszcz😩 depilator na samą myśl przyprawia mnie o kołatanie serca 😛
Jak się spisuje Lumea? Miałam chęć kupić, ale żadna ze znajomych nie ma wiec nie miałam kogo spytać.

No może tak być. Ja to niestety mam flaki zamiast mięśni 😒 miałam się wzmocnić przed zajściem w ciążę i nie zdążyłam 🤦‍♀️ poza tym zanim dowiedzialam się o ciąży starałam się zdrowo odżywiać i nie przekraczać 1700kcal. A teraz pewnie jem grubo ponad 2tys i to w większości same świństwa 😕 więc mi po prostu brzuch tluszczykiem chyba odrasta, bo na ciążowy brzuszek to póki co nie wygląda 🙄
Ja tez troche ponad 2 tysiace,trzeba sie wziac za siebie :(

To sie ciesz kobieto.
Ja sie mieszcze :-D w moje getry. Nie no ogolnie nie ma tragedii. W spodenki dresowe tez tylek jeszcze wcisne

reklama
No może tak być. Ja to niestety mam flaki zamiast mięśni [emoji19] miałam się wzmocnić przed zajściem w ciążę i nie zdążyłam [emoji2356] poza tym zanim dowiedzialam się o ciąży starałam się zdrowo odżywiać i nie przekraczać 1700kcal. A teraz pewnie jem grubo ponad 2tys i to w większości same świństwa [emoji53] więc mi po prostu brzuch tluszczykiem chyba odrasta, bo na ciążowy brzuszek to póki co nie wygląda [emoji849]
Ja też obiecywałam sobie się wzmocnić, ale kwarantanna i wirus pokrzyżowały mi plany, a w domu nienawidzę ćwiczyć [emoji849] jakby nie było to ogólnie jestem z tych co raczej mają dobra pamięć mięśni, więc moment i zaraz znów jestem zrobiona.. A teraz cokolwiek która z was ćwiczy czy całkowicie nic? Ja próbuje się zmotywować do lekkich przebieżek, ale w ten upał mi ciężko [emoji6]

Do góry