reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
a ja jestem w pracy od 13 😵 powiem szczerze, że od 17 siedzę już sama i zasypiam na siedząco 😔. jeszcze jest tak gorąco na dworze, nawet się cieszę, że nie muszę się męczyć pogodą, ale z ogromną przyjemnością zaległabym na kanapie z zimna lemoniada 😴😴

3 dni do wizyty!

Zazdroszczę, bo ja muszę czekać do 22.06

Ja też nie kupiłam jeszcze żadnych ubrań ciążowych i mam zamiar kupić tego jak najmniej. W pierwszej ciąży dałam radę z tylko 1 parą ciążowych jeansów. Reszta to były ciuchy oversize i zwykłe, uciągliwe legginsy. Nie kupowałam też żadnych bluzek do karmienia (no oprócz koszul nocnych). Ale wtedy rodziłam w październiku, więc nawet nie była mi potrzebna kurtka... Teraz będziemy wszystkie musiały przeżyć zimę z brzuchami 😆 więc nie wiem, czy da się bez kurtki.

reklama
A jakie miałaś objawy że musisz tak uważać teraz , czy na wizycie lekarz zalecil
Mialam takie sekundowe skurcze w dwoch punktach na zmiane...napisalam do lekarki,ktora zalecila magnez i jesli do 3 godzin nie minie to mam jechac do szpitala.No to pojechalam,przedwczoraj.Zle na pewno nie jest,bo by mnie zostawili.Ona powiedziala,ze ciaza musi sie jeszcze lepiej "dokleic"i dala duze dawki luteiny.Nie chce tego rozkminiac.Boli juz nie mam,pojutrze wizyta.Zobaczylam Dzidziusia,z bijacym serduszkiem...:)

Do góry