ja dzis pol dnia w kuchni przy stole, potem szybki obiad bo w sumie mam jeszcze 11tolatke ktora mimo ze spala do 10.30 moze byc glodna a teraz na sofie. z telefonu na lapka przeskoczylam. len kurna do potegi ntej. wczoraj w pracy bylam na 3 h i jutro ide. a u nas przedszkola nadal zamkniete. otwieramy najprawdopodobniej na koniec msca.
reklama
JoannaMB
Fanka BB :)
Ja to się czuję że ciągle tylko narzekam kiedy nadejdzie lepszy czas ale dobrze że nie jestem w tym sama. Mąż do mnie dzwoni pyta jak się czuje mówię mu że bez zmian czyli beznadziejnie a on kobieto weź znajdź w sobie coś pozytywnego.... Kur... Mnie bierze na te jego gadanie jak ja się czuję fatalnie to co mam iść pobiegac
Stelle
Mógłby sobie z moim rękę podać mój też nie rozumie że można mieć taki totalny brak energii jak ja, i się dziwi że nie chce mi się domu na błysk ogarnąć. Jak przecież i tak siedzę w domu cały dzieńJa to się czuję że ciągle tylko narzekam kiedy nadejdzie lepszy czas ale dobrze że nie jestem w tym sama. Mąż do mnie dzwoni pyta jak się czuje mówię mu że bez zmian czyli beznadziejnie a on kobieto weź znajdź w sobie coś pozytywnego.... Kur... Mnie bierze na te jego gadanie jak ja się czuję fatalnie to co mam iść pobiegac
Z
zmiana8.2
Gość
SuchyJa dziś z łóżka przeniosłam się na kanapę. Jedyne co robiłam w mieszkaniu, to włączyłam roombe. Nie mam dziś na nic siły, ciągle mi coś siedzi na żołądku. Udało mi się zjeść tylko jabłko. Co wy jecie na śniadania? U mnie kanapki nie przejdą, samo gryzienie powoduje odruch wymiotny.
A ja sie musze pochwalic.Moj facet przejal 90 procent domowych obowiazkow.Gotuje,sprzata,wiesza pranie,wychodzi z psem...Mógłby sobie z moim rękę podać mój też nie rozumie że można mieć taki totalny brak energii jak ja, i się dziwi że nie chce mi się domu na błysk ogarnąć. Jak przecież i tak siedzę w domu cały dzień
Mam to samo, nic niechciejstwo poziom najwyższy z możliwych... Potrzebuje się przewietrzyć, a nawet tego mi się nie chce, obecnie leżę z pełnym pęcherzem i zbieram sie od 15 minut do łazienkiDziewczyny czy Wam też ktoś zabiera całą energię? przez ostatnie dni moje maksimum możliwości w ciągu dnia to wstanie do łazienki i przygotowanie na szybko jakiegoś posiłku - praktycznie cały dzień poleguję na kanapie.. jakby mnie ktoś rozładował... wypedzcie mnie z wyrzutów sumienia i powiedzcie że też tak macie
Odebrałem dziś komplet wyników badań. Wszystko dobrze, toksoplazmy nie mam więc dalej moją kizię mizię kochaną będę tulić . Zastanawia mnie tylko glukoza bo mam 103 (norma do 99). Czy któraś miała powyżej 100? Lekarz coś dodatkowo zalecił?. Czy to jeszcze wynik do przyjęcia?. Zrobiłam sobie też bete tak dla siebie ale wynik 176739 nie pozostawia wątpliwości, że jest ok. Bo wizyta dopiero 18.06. A dziś mam równo 7+0.
Dla mnie to forum jest zbawieniem tylko z drugiej strony gdyby nie ono, może w końcu wziełabym się za jakieś sorzatabie. Bo tak ciągle siedzę na telefonie i patrzę co tam piszecie
U mnie tak samo, burdel w kuchni jakiego chyba jeszcze nie było w tym domu a ja siedzę i forum przeglądam.
Ja to się czuję że ciągle tylko narzekam kiedy nadejdzie lepszy czas ale dobrze że nie jestem w tym sama. Mąż do mnie dzwoni pyta jak się czuje mówię mu że bez zmian czyli beznadziejnie a on kobieto weź znajdź w sobie coś pozytywnego.... Kur... Mnie bierze na te jego gadanie jak ja się czuję fatalnie to co mam iść pobiegac
Też tego bardzo nie lubię. Co myślą, że będziemy kłamać, że jest cudownie?
A ja sie musze pochwalic.Moj facet przejal 90 procent domowych obowiazkow.Gotuje,sprzata,wiesza pranie,wychodzi z psem...
O szczęśliwa kobieto
Mój to w ogóle gotować nie umie, kanapki jeszcze jakieś zrobi, ale nic więcej. Ze sprzątaniem też kiepsko, jak nie nakarze to nie zrobi. Walczę z tym od 10 lat i naprawdę czasami to już mam dość, bo czuję się jakbym miała synka lat 38.
Angelika22
Asia wiesz ze ja mam tak samo . Becze codziennie ale jak mam się uśmiechać czy normalnie funkcjonować jak mi ciagle niedobrze . Staram się . Jak ja bym chciała zeby mężczyzna jeden dzień był w ciąży .
reklama
Angelika22
Cukier za wysoki pewnie będziesz musiała zrobić krzywa cukrowa