reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja dzisiaj w ogóle na nic apetytu nie mam, chyba milion razy otwierałam lodówkę co by tu zjeść i na nic smaku nie mam 🙄 ale muszę zjeść, bo jak czuję głód to mnie mdli, więc jem ale tak na sile, żeby coś w tym żołądku było... Jak już zjem to tragedii nie ma, mdłości ustępują ale na chwilę, bo za chwilę znowu jestem głodna i znowu na nic apetytu i tak w kółko 🙄 i śniadanie też muszę zjeść, nawet nie będąc w ciąży rano muszę coś zjeść bo inaczej bym nie mogła funkcjonować. Muszę kupić w końcu baterie do wagi i się zważyć, bo nawet nie wiem ile ważę 😁
Ja też pierwsze wstaje i muszę zjeść śniadanie tak miałam zawsze przeżywam teraz w piątek wyniki pierwsze i jak ja nadczo wytrzymam 🙄. A w tej ciąży to już wyjątkowo jestem ciągle głodna a nic mi nie smakuje dziś pół nocy nie spałam bo tak mi burczało w brzuchu. No coś okropnego.

reklama
Ja dziś z łóżka przeniosłam się na kanapę. Jedyne co robiłam w mieszkaniu, to włączyłam roombe. Nie mam dziś na nic siły, ciągle mi coś siedzi na żołądku. Udało mi się zjeść tylko jabłko. Co wy jecie na śniadania? U mnie kanapki nie przejdą, samo gryzienie powoduje odruch wymiotny.

Moje odkrycie i w sumie jedyna rzecz jaką jestem od tygodnia w stanie zjeść na śniadanie to świeża bułka ziarnista z masłem i serkiem "Mój Ulubiony" o neutralnym smaku, posmarowany miodem, lub sam..
Ale ogólnie w ciągu dnia mam takie fazy, że np mega mam na coś ochotę i gdybym to miała w domu to pewnie bym się na to rzuciła, a np. za godzinę jak o tym pomyśle to jest mi niedobrze na sama myśl o tym daniu.. 🤷‍♀️

Ja też pierwsze wstaje i muszę zjeść śniadanie tak miałam zawsze przeżywam teraz w piątek wyniki pierwsze i jak ja nadczo wytrzymam 🙄. A w tej ciąży to już wyjątkowo jestem ciągle głodna a nic mi nie smakuje dziś pół nocy nie spałam bo tak mi burczało w brzuchu. No coś okropnego.

Połóż sobie przy łóżku coś w stylu chrupaków, chrupek kukurydzianych itd, ja tez już nie raz się w ten sposób ratowalam, że jak mnie męczyło to potrafiłam o 1 w nocy przegryzać takiego chrupaka i szłam spać 😅 raz mąż o północy robił mi kisiel bo tak mnie szarpalo że już nie wiedziałam co robić i mega dobrze zrobiło mi to na żołądek!

Połóż sobie przy łóżku coś w stylu chrupaków, chrupek kukurydzianych itd, ja tez już nie raz się w ten sposób ratowalam, że jak mnie męczyło to potrafiłam o 1 w nocy przegryzać takiego chrupaka i szłam spać 😅 raz mąż o północy robił mi kisiel bo tak mnie szarpalo że już nie wiedziałam co robić i mega dobrze zrobiło mi to na żołądek!
Ja też tak czasem mam w nocy że koniecznie muszę coś zjeść, osttanio się obudziłam o 1 w nocy i dobrze że miałam w domu chrupki kukurydziane to czymś się zajadlam, mąż oczywiście patrzył na mnie jakbym z marsa przyleciała 😂

Dziewczyny jak to dobrze że mamy to forum, bo przynajmniej można ponarzekać i każda każdą rozumie 😁
Dla mnie to forum jest zbawieniem 😁 tylko z drugiej strony gdyby nie ono, może w końcu wziełabym się za jakieś sorzatabie. Bo tak ciągle siedzę na telefonie i patrzę co tam piszecie 😄

reklama
Do góry