reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą myślami ❤️

Dziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Kurcze może jednak lekarka jednak inaczej oceni. Może nic straconego 😥✊ idź spać kochana, rano się wszystko okaże

Trzymaj się tam kochana

Poczekaj na usg. O której masz? Staraj się nie myśleć co to jest.
Wszystkie tu za Ciebie mocno trzymamy kciuki i będziemy z Tobą myślami 😘
Nie wiem jest 6 wiec pewnie ok 8, niby nie mysle a mysle,cały czas mam nadzieje ze to jakis polip albo krwiak to jest.. a co do brzucha mam czasem skurczyki ale to nie jest bol jak przy poprzednim poronienieniu i tej krwi jest mniej duuuzo mniej 🙄

reklama
Do góry