reklama
K
kat1
Gość
Sliczny brzuszekA tak w ogóle to któraś pisała że wywala jej brzuszek . To zobaczcie mój A to 8+3 hehe
E
Ewka34
Gość
Dziekuje kochana ❤Witam wszystkie stycznióweczki Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
anusiaanusia
Fanka BB :)
anusiaanusia
No ja i tak troszkę grubsza jestem Ale wywala mi brzuchol nieźle.Sliczny brzuszek
Polecam wam w sinseyu są teraz spódniczki takie elastyczne w sam raz na ciążę po 19.99 ja jestem zachwycona nimi jadę po inne kolory
E
Ewka34
Gość
Ale Ty sliczna jesteśA tak w ogóle to któraś pisała że wywala jej brzuszek . To zobaczcie mój A to 8+3 hehe
anusiaanusia
Hehe dobry filtr w telefonie heheAle Ty sliczna jesteś
Ja mysle o Xlander move.Odnośnie wózka, czy któraś z Was myśli może o mutsy? Ja się zakochałam w mutsy icon
E
Ewka34
Gość
Filtr filtrem ale urody nie zmienisz ❤Hehe dobry filtr w telefonie hehe
reklama
Czarnanoc
Właśnie patrzyłam na te spódniczki. powiedz mi czy nie są za krótkie?No ja i tak troszkę grubsza jestem Ale wywala mi brzuchol nieźle.
Polecam wam w sinseyu są teraz spódniczki takie elastyczne w sam raz na ciążę po 19.99 ja jestem zachwycona nimi jadę po inne kolory
Ps. Uwielbiam ubrania dziecięce z sinseya
Kochane gdzie kupujecie ubrania ciążowe i do karmienia piersią?