reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja miałam taki anex i ta torba na dole była pojemna, a oprócz tego w zestawie była jeszcze skórzana torba.
Teraz tez się zastanawiam nad anex lub właśnie mutsy.

Załączniki

• 7A5DCA4E-6E8D-4F6F-859A-2903329B4240.png
    7A5DCA4E-6E8D-4F6F-859A-2903329B4240.png
    188,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Witam wszystkie stycznióweczki :) Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka :)
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
Dziekuje kochana ❤😘😍💕

reklama
No ja i tak troszkę grubsza jestem Ale wywala mi brzuchol nieźle.
Polecam wam w sinseyu są teraz spódniczki takie elastyczne w sam raz na ciążę po 19.99 ja jestem zachwycona nimi jadę po inne kolory
Właśnie patrzyłam na te spódniczki. powiedz mi czy nie są za krótkie?
Ps. Uwielbiam ubrania dziecięce z sinseya :)
Kochane gdzie kupujecie ubrania ciążowe i do karmienia piersią?

Do góry