reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
No ja uzywalam bardzo czesto :D czy tak o do sklepu, czy jak gdzies w galerii bylismy, to wszystkie rzeczy zawsze do kosza pod wozkiem. Dla mnie jedna z ważniejszych rzeczy przy wyborze wozka.
Też bardzo często tego schowka na dole wózka używałam z synem. Wózek mam po synku, jeszcze z mody nie wyszedł. Bexa ideal new. Byłam zadowolona szczególnie głęboka gondola. Dodaje zdj.

Załączniki

• 500_500_productGfx_734abc0814cad1e129c4cec4f8d40f99.jpg
    500_500_productGfx_734abc0814cad1e129c4cec4f8d40f99.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 68
Dziewczyny byłam przed chwilą siusiu i na papierze zobaczyłam krew, dosłownie kreseczkę cieniutka jak nitka. Nic mnie nie boli itd, myślę że odzywa się mój mięśniak.. :(

reklama
Może to Implantacyjne resztki ?
Ja też jak sie podcieram to zawsze patrze na papier czy czegoś nie ma... ;/
Ja właśnie też jestem przewrażliwiona bo mój mięśniak w poprzedniej ciąży się odzywał ale plamiłam na brązowo.... A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Mam nadzieję że to koniec wrażeń i wszystko jest ok. Było to malutenkie więc nie jadę na izbę przyjęć bo korona....

Do góry