E
reklama
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Myślami jesteśmy z WamiNie wiem do kiedy bede w szpitalu.. wolalabym w domu lezec z nakazami od lekarzy pewnie zrobia mi jutro bete jeszcze zeby zobaczyc czy choc troche przyrasta,nie znam sie na tym serio ten skrzep byl ogromny i przerazilam sie go,serio OGROMNY..
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Będzie dobrze. Zobaczysz ekran usg i puścisz bekse. Zobaczysz trzymam kciukiHej dziewczyny.
W środę mam pierwsza wizytę. Będzie 7+3 już dzisiaj się stresuje, ze znów może być coś nie tak.
Jeśli chodzi o brzuch to raczej nic nie widać.
kat.
Fanka BB :)
Dziś w ogóle pokazała mi się reklama wozków i okropnie wpadły mi w oko
Anex E/type kolor truflowy
Cudo
Zobacz załącznik 1124076
Zobacz załącznik 1124075Zobacz załącznik 1124077Zobacz załącznik 1124078
Miałam ten wózek 2 lata temu i mogę go szczerze polecić. Teraz tez chyba kupimy anex bo się sprawdził. Fajne ma amultyzatory
agusia771a
Aktywna w BB
Witam wszystkie stycznióweczki Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
K
kat1
Gość
Dziewczyny tak teraz weszłam na ten temat z koleżanką. Ile kasiorki w ciazy na l4 dostajecie? I ile kasiorki będziemy dostawać po urodzeniu dzidzi?
K
kat1
Gość
Śliczny ja na razie mam w głowie hot mom
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Ja po nocnych bólach doszłam do siebie. Juz jest ok. Odpoczywalismy dzisiaj. Zauważyłam, ze pies się kładzie pyskiem na pachwine moją. To takie słodkie ❤ dodam, ze to labradorka, ktora kocha dzieci. Ciekawe czy czuje, czy tak się tylko układa. No a poza tym dzis bylam u rodziców i wjechała szarlotka na ciepło z lodami. No miód malina tej xD teraz jedliśmy grilla, chwile posiedzimy i spać, bo o 4 wstaję do pracy życzę Wam i Waszym maluszkom spokojnego wieczoru i udanego tygodnia
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)