reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

1590321147_i3jdgg_500.jpg

reklama
Hej dziewczyny.
W środę mam pierwsza wizytę. Będzie 7+3 już dzisiaj się stresuje, ze znów może być coś nie tak.
Jeśli chodzi o brzuch to raczej nic nie widać.

Hej dziewczyny.
W środę mam pierwsza wizytę. Będzie 7+3 już dzisiaj się stresuje, ze znów może być coś nie tak.
Jeśli chodzi o brzuch to raczej nic nie widać.
Będzie dobrze. Zobaczysz ekran usg i puścisz bekse. Zobaczysz ✊ trzymam kciuki

Witam wszystkie stycznióweczki :) Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka :)
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!

Dziewczyny tak teraz weszłam na ten temat z koleżanką. Ile kasiorki w ciazy na l4 dostajecie? I ile kasiorki będziemy dostawać po urodzeniu dzidzi?

Ja po nocnych bólach doszłam do siebie. Juz jest ok. Odpoczywalismy dzisiaj. Zauważyłam, ze pies się kładzie pyskiem na pachwine moją. To takie słodkie ❤ dodam, ze to labradorka, ktora kocha dzieci. Ciekawe czy czuje, czy tak się tylko układa. No a poza tym dzis bylam u rodziców i wjechała szarlotka na ciepło z lodami. No miód malina tej xD teraz jedliśmy grilla, chwile posiedzimy i spać, bo o 4 wstaję do pracy 💪 życzę Wam i Waszym maluszkom spokojnego wieczoru i udanego tygodnia 💐🌸🌷🍀

reklama
Do góry