reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A kiedy miałaś ostatnią miesiączke i jakie masz cykle? Puste jajo płodowe można stwierdzić w 7-9Tygodnia przy pęcherzyku około 30 mm.
Mówienie kobiecie że to pusty jajo np 5,6 tygodniu nawet 7 to straszenie. Chyba że powiedziała że narazie jest pusty w sensie że widzi tylko pęcherzyk i zaprasza za tydzień czy 2 tygodnie na kontrolę.

reklama
Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja pracuję ale powiem szczerze, że trochę się boję koronawirusa. Natomiast nie chcę zostawiać pracodawcy z dnia na dzień jakoś mi poczucie odpowiedzialności nie pozwala. Natomiast prawdą jest, że po powrocie wczoraj z pracy miałam siłę jedynie na gotowanie obiadu... zaraz po tej czynności zapadłam w drzemkę w sumie do wieczora więc nie wiem czy to tylko tak na początku ale jeśli tak będzie cały czas to na pewno na siłę nie będę pracowała ;)

Dzień dobry :)
Dziewczyny, a czy bierzecie już witaminy? Jeśli tak to jakie?

Kupiłam Pregne Plus skład idealny 😍 pokrywa się z zaleceniami Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego ale ma jod więc skonsultuje jego przyjmowanie z endokrynologiem w przyszłym tygodniu a póki co będę brała tabletkę raz na dwa dni, żeby stężenie jodu było dla organizmu obojętne. A tak to obowiązkowo kwas foliowy ;)

Stresuje się, że mi powie że pusty pęcherzyk🙊 Ale z drugiej strony sama tydzień temu mi powiedziała, że nic wielkiego nie zobaczymy tylko sobie potwierdzimy ciąże i że dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie można coś sobie pooglądać, a minął dopiero tydzień od poprzednich badań 😊 Pewnie chce zobaczyć czy wszystko w porządku, bo wyniki miałam dobre, a beta tez ładnie przyrastala z piątku - 925 a w poniedziałek już 3296😊

Stresuje się, że mi powie że pusty pęcherzyk🙊 Ale z drugiej strony sama tydzień temu mi powiedziała, że nic wielkiego nie zobaczymy tylko sobie potwierdzimy ciąże i że dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie można coś sobie pooglądać, a minął dopiero tydzień od poprzednich badań 😊 Pewnie chce zobaczyć czy wszystko w porządku, bo wyniki miałam dobre, a beta tez ładnie przyrastala z piątku - 925 a w poniedziałek już 3296😊

Kochana ty się nie stresuj. Ja tez mam pusty pecherzyk. Po mimo że widac w nim coś to mam ze pusty. Dziś mam usg A OM 04.04.2020 termin 9 styczeń. Zobaczymy moje USG dzisiaj. Stresuje się okropnie czy wszystko ok

reklama
Do góry