reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A kiedy miałaś ostatnią miesiączke i jakie masz cykle? Puste jajo płodowe można stwierdzić w 7-9Tygodnia przy pęcherzyku około 30 mm.
Mówienie kobiecie że to pusty jajo np 5,6 tygodniu nawet 7 to straszenie. Chyba że powiedziała że narazie jest pusty w sensie że widzi tylko pęcherzyk i zaprasza za tydzień czy 2 tygodnie na kontrolę.

reklama
Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja pracuję ale powiem szczerze, że trochę się boję koronawirusa. Natomiast nie chcę zostawiać pracodawcy z dnia na dzień jakoś mi poczucie odpowiedzialności nie pozwala. Natomiast prawdą jest, że po powrocie wczoraj z pracy miałam siłę jedynie na gotowanie obiadu... zaraz po tej czynności zapadłam w drzemkę w sumie do wieczora więc nie wiem czy to tylko tak na początku ale jeśli tak będzie cały czas to na pewno na siłę nie będę pracowała ;)

Dzień dobry :)
Dziewczyny, a czy bierzecie już witaminy? Jeśli tak to jakie?

Kupiłam Pregne Plus skład idealny 😍 pokrywa się z zaleceniami Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego ale ma jod więc skonsultuje jego przyjmowanie z endokrynologiem w przyszłym tygodniu a póki co będę brała tabletkę raz na dwa dni, żeby stężenie jodu było dla organizmu obojętne. A tak to obowiązkowo kwas foliowy ;)

Stresuje się, że mi powie że pusty pęcherzyk🙊 Ale z drugiej strony sama tydzień temu mi powiedziała, że nic wielkiego nie zobaczymy tylko sobie potwierdzimy ciąże i że dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie można coś sobie pooglądać, a minął dopiero tydzień od poprzednich badań 😊 Pewnie chce zobaczyć czy wszystko w porządku, bo wyniki miałam dobre, a beta tez ładnie przyrastala z piątku - 925 a w poniedziałek już 3296😊

Stresuje się, że mi powie że pusty pęcherzyk🙊 Ale z drugiej strony sama tydzień temu mi powiedziała, że nic wielkiego nie zobaczymy tylko sobie potwierdzimy ciąże i że dopiero za jakieś 2 tygodnie będzie można coś sobie pooglądać, a minął dopiero tydzień od poprzednich badań 😊 Pewnie chce zobaczyć czy wszystko w porządku, bo wyniki miałam dobre, a beta tez ładnie przyrastala z piątku - 925 a w poniedziałek już 3296😊

Kochana ty się nie stresuj. Ja tez mam pusty pecherzyk. Po mimo że widac w nim coś to mam ze pusty. Dziś mam usg A OM 04.04.2020 termin 9 styczeń. Zobaczymy moje USG dzisiaj. Stresuje się okropnie czy wszystko ok

reklama
Do góry