reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Witamy.
Nie martw się. Tutaj żadna chyba jeszcze nie ma zarodka widocznego. To jest wczesna Ciąża. Trzeba poczekać do tego 6 tygodnia :)
Dzięki za podtrzymanie na duchu :) u mnie są dwa pęcherzyki. Mam nadzieję że nie będzie ciąży bliźniaczej 🙃🙃🙃

Załączniki

• received_254784622543714.jpeg
    received_254784622543714.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 102
Ja mam jutro pierwsza wizyte u ginekologa. Strasznie sie stresuje. Ale juz sie nie moge doczekac by zobaczyc moja fasolke. Wedlug aplikacji powinnam byc w 6tygodniu i 5 dni dzisiaj.. wiec w sumie koncze juz 7 tydzien. Ktoras z was miala ekografie na tym etapie ciazy? Moze podeslecie wasze zdjecia..? 🥰🥰🥰❤❤

Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021
Hej tez mam termin na 7 stycznia i u mnie tez tylko pecherzyk widac jest tez woreczek żółtkowy i to jest normalne tak ma byc tak mi powiedziala pani od usg i tu jedna z styczniowych mam zinterpretowala moje zdj usg i tez powiedziala to samo, kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Moze podeslij zdj z uag to dziewczyny będą w stanie powiedziec cos wiecej

Hej tez mam termin na 7 stycznia i u mnie tez tylko pecherzyk widac jest tez woreczek żółtkowy i to jest normalne tak ma byc tak mi powiedziala pani od usg i tu jedna z styczniowych mam zinterpretowala moje zdj usg i tez powiedziala to samo, kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Moze podeslij zdj z uag to dziewczyny będą w stanie powiedziec cos wiecej
Ostatnia miesiączka 2 kwietnia. Ja mam woreczek zoltkowy w prawym jajniku. I czuje że mnie cały czas boli ten jajnik. Może jest faktycznie jeszcze za wcześnie. To moja druga ciąża

Załączniki

• received_254784622543714.jpeg
    received_254784622543714.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia miesiączka 2 kwietnia. Ja mam woreczek zoltkowy w prawym jajniku. I czuje że mnie cały czas boli ten jajnik. Może jest faktycznie jeszcze za wcześnie. To moja druga ciąża
Woreczek żółtkowy musi byc w pęcherzyku ciążowym przy kazdej zdrowo rozwijajacej się ciąży, zastępuje on łożysko dopóki łożysko sie nie wykształci, ja mam cyste na prawym jajniku i podobno to normalne i z tego jajnika byla owulacja, nie martw sie jeszcze jest za wczesnie zeby bylo widac zarodki poczekaj trochę cierpliwości i na pewno ujrzysz swoja dzidzię, na wczesniejszych stronach poszukaj mojego zdjęcia z usg tam tez nic jeszcze nie ma a miesiaczke mialam dokladnie jak Ty 😊😘

reklama
Woreczek żółtkowy musi byc w pęcherzyku ciążowym przy kazdej zdrowo rozwijajacej się ciąży, zastępuje on łożysko dopóki łożysko sie nie wykształci, ja mam cyste na prawym jajniku i podobno to normalne i z tego jajnika byla owulacja, nie martw sie jeszcze jest za wczesnie zeby bylo widac zarodki poczekaj trochę cierpliwości i na pewno ujrzysz swoja dzidzię, na wczesniejszych stronach poszukaj mojego zdjęcia z usg tam tez nic jeszcze nie ma a miesiaczke mialam dokladnie jak Ty 😊😘
Widzę że nie jestem sama :) masz rację muszę poczekać do następnej wizyty.tylko to czekanie jest najgorsze 🙃🙃🙃

Do góry