reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Witamy.
Nie martw się. Tutaj żadna chyba jeszcze nie ma zarodka widocznego. To jest wczesna Ciąża. Trzeba poczekać do tego 6 tygodnia :)
Dzięki za podtrzymanie na duchu :) u mnie są dwa pęcherzyki. Mam nadzieję że nie będzie ciąży bliźniaczej 🙃🙃🙃

Załączniki

• received_254784622543714.jpeg
    received_254784622543714.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 106
Ja mam jutro pierwsza wizyte u ginekologa. Strasznie sie stresuje. Ale juz sie nie moge doczekac by zobaczyc moja fasolke. Wedlug aplikacji powinnam byc w 6tygodniu i 5 dni dzisiaj.. wiec w sumie koncze juz 7 tydzien. Ktoras z was miala ekografie na tym etapie ciazy? Moze podeslecie wasze zdjecia..? 🥰🥰🥰❤❤

Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021
Hej tez mam termin na 7 stycznia i u mnie tez tylko pecherzyk widac jest tez woreczek żółtkowy i to jest normalne tak ma byc tak mi powiedziala pani od usg i tu jedna z styczniowych mam zinterpretowala moje zdj usg i tez powiedziala to samo, kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Moze podeslij zdj z uag to dziewczyny będą w stanie powiedziec cos wiecej

Hej tez mam termin na 7 stycznia i u mnie tez tylko pecherzyk widac jest tez woreczek żółtkowy i to jest normalne tak ma byc tak mi powiedziala pani od usg i tu jedna z styczniowych mam zinterpretowala moje zdj usg i tez powiedziala to samo, kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Moze podeslij zdj z uag to dziewczyny będą w stanie powiedziec cos wiecej
Ostatnia miesiączka 2 kwietnia. Ja mam woreczek zoltkowy w prawym jajniku. I czuje że mnie cały czas boli ten jajnik. Może jest faktycznie jeszcze za wcześnie. To moja druga ciąża

Załączniki

• received_254784622543714.jpeg
    received_254784622543714.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia miesiączka 2 kwietnia. Ja mam woreczek zoltkowy w prawym jajniku. I czuje że mnie cały czas boli ten jajnik. Może jest faktycznie jeszcze za wcześnie. To moja druga ciąża
Woreczek żółtkowy musi byc w pęcherzyku ciążowym przy kazdej zdrowo rozwijajacej się ciąży, zastępuje on łożysko dopóki łożysko sie nie wykształci, ja mam cyste na prawym jajniku i podobno to normalne i z tego jajnika byla owulacja, nie martw sie jeszcze jest za wczesnie zeby bylo widac zarodki poczekaj trochę cierpliwości i na pewno ujrzysz swoja dzidzię, na wczesniejszych stronach poszukaj mojego zdjęcia z usg tam tez nic jeszcze nie ma a miesiaczke mialam dokladnie jak Ty 😊😘

reklama
Woreczek żółtkowy musi byc w pęcherzyku ciążowym przy kazdej zdrowo rozwijajacej się ciąży, zastępuje on łożysko dopóki łożysko sie nie wykształci, ja mam cyste na prawym jajniku i podobno to normalne i z tego jajnika byla owulacja, nie martw sie jeszcze jest za wczesnie zeby bylo widac zarodki poczekaj trochę cierpliwości i na pewno ujrzysz swoja dzidzię, na wczesniejszych stronach poszukaj mojego zdjęcia z usg tam tez nic jeszcze nie ma a miesiaczke mialam dokladnie jak Ty 😊😘
Widzę że nie jestem sama :) masz rację muszę poczekać do następnej wizyty.tylko to czekanie jest najgorsze 🙃🙃🙃

Do góry