K
kat1
Gość
Oooo to super. Ja miałam w ciąży urósł do 10 cm. Teraz ma 3 cm zobaczymy czy da mi popalić i co będzie...Ja mialam ponoc miesniaka w drugiej ciazy i mi sie wchlonal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to super. Ja miałam w ciąży urósł do 10 cm. Teraz ma 3 cm zobaczymy czy da mi popalić i co będzie...Ja mialam ponoc miesniaka w drugiej ciazy i mi sie wchlonal
Bedzie dobrzeOooo to super. Ja miałam w ciąży urósł do 10 cm. Teraz ma 3 cm zobaczymy czy da mi popalić i co będzie...
DziękujęTak czy siak szkoda.. i zycze Ci powodzenia :*
3 cm mam. Lekarz mówi że może sie wchlonieDziękuję
Gratuluje ❤Cześć! Dołączam do Was po cichutku! Dwa testy pozytywne, 18 maja pierwsza wizyta
Teraz nie pozwola Ci wejsc z partnerem raczej ja chodze w spodniachDziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!
I od razu pytania do bardziej doświadczonych:
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
i drugie pytanie czy któraś była na pierwszej wizycie z partnerem?
Dziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!
I od razu pytania do bardziej doświadczonych:
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
i drugie pytanie czy któraś była na pierwszej wizycie z partnerem?