reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dzieki za odpowiedź.. na tej kwarantannie w ogóle zapomniałam o tym całym szaleństwie i pewnie poszłabym bez maski. A czy miałaś też na sobie rękawiczki?

Ada ja tez mam 32 lata i syna 14 letniego:) na kiedy masz termin?

U mnie beta dzis 259, wiec juz czuje sie bezpieczniej:) chociaż ciazowe dolegliwości sie zaczynają i okrutnie mnie boli kręgosłup piersiowy..
Hej Malwa 😊, z tym terminem to juz sama nie wiem OM byla 2 kwietnia termin wychodzi na 9 lub 7 stycznia, ale dzisiaj na usg bylo widac tylko pecherzyk i woreczek żółtkowy a powinno juz byc widac zarodek wiec moze ciaza mlodsza niz myślę, moja beta z 11 maja to 950, mnie od 10 dni boli macica skurcze nawet silniejsze bylam na pogotowiu u lekarza tez narazie wszystko, podobno "czasami" tak boli a mieszkam w uk wiec tu oni niz nie robia gdy ciaza jest zagrożona do 12 tyg, a Ty na kiedy termin masz orientacyjnie? Masz tylko synka? 😊

Hej Malwa 😊, z tym terminem to juz sama nie wiem OM byla 2 kwietnia termin wychodzi na 9 lub 7 stycznia, ale dzisiaj na usg bylo widac tylko pecherzyk i woreczek żółtkowy a powinno juz byc widac zarodek wiec moze ciaza mlodsza niz myślę, moja beta z 11 maja to 950, mnie od 10 dni boli macica skurcze nawet silniejsze bylam na pogotowiu u lekarza tez narazie wszystko, podobno "czasami" tak boli a mieszkam w uk wiec tu oni niz nie robia gdy ciaza jest zagrożona do 12 tyg, a Ty na kiedy termin masz orientacyjnie? Masz tylko synka? 😊
Ja mam na 21 stycznia. Mam syna 14 lat i córkę 11. A Ty?

Dziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!

I od razu pytania do bardziej doświadczonych:
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
i drugie pytanie czy któraś była na pierwszej wizycie z partnerem?

Ja chodzę sama, bo teraz mój chłop i tak by nic nie zobaczył na monitorze hehe Jak będzie już spore dziecko to go zabiore
Na wizycie jestem przeważnie w spodniach

A do lekarza chodzicie w masce? ściagacie podczas wizyty? jak to w ogóle teraz wygląda?

u mnie trzeba mieć maskę i rękawiczki

reklama
Do góry