W styczniu odstawilam anty i w kwietniu sie udalo takze szybko. Jak Twoj syn zareagowal na rodzenstwo? Wie juz?Super tylko syna mam ale to jeszcze z pierwszym chlopakiem, z mężem to bedzie nasze pierwsze dziecko , bez problemu zaszlas? Ja mam bardzo niskie amh
reklama
Ada0701
Fanka BB :)
Wie sam sie domyślił, byl niezbyt zadowolony stwierdził że jest za mlody na rodzeństwo bo nie skończył nawet 15 lat, jego teksty a Twoje dzieci jak zareagowaly?W styczniu odstawilam anty i w kwietniu sie udalo takze szybko. Jak Twoj syn zareagowal na rodzenstwo? Wie juz?
Nie wiedzą, wiedzą ze chcemy i nie są zadowoleni- przeciez jest nam dobrze..mamy spokój to po co Wam te dzieckoWie sam sie domyślił, byl niezbyt zadowolony stwierdził że jest za mlody na rodzeństwo bo nie skończył nawet 15 lat, jego teksty a Twoje dzieci jak zareagowaly?
Moj mąż plywa na statku, wraca we wtorek to oboje im powiemy.
U mojego lekarza na drzwiach gabinetu jest wywieszona kartka że wchodzimy pojedynczo i w maskach. Rękawiczek nie zakładałam. Zazwyczaj chodzę w spodniachDziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!
I od razu pytania do bardziej doświadczonych:
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
i drugie pytanie czy któraś była na pierwszej wizycie z partnerem?
Ada0701
W takim razie daj znac jak zareagowalyNie wiedzą, wiedzą ze chcemy i nie są zadowoleni- przeciez jest nam dobrze..mamy spokój to po co Wam te dziecko
Moj mąż plywa na statku, wraca we wtorek to oboje im powiemy.
rossig
Bo zaczęłam krwawić w 5+0. Byłam na izbie przyjęć. Nie znalazł przyczyny krwawienia, kazał się nastawić na różne opcje. Wziąć L4, leżeć, nic nie robić, 0 seksu i brać duphaston. Dlatego będę w strachu do 13 tygodnia. Ale myślę pozytywnie, musi być dobrzeDziękuję :* O kurcze dlaczego masz już l4?
Ja właśnie się boję najbardziej że będę musiała iść na l4 przez mięśniaka którego mam. A mam super pracę i szkoda mi po prostu martwię się oby było ok i boję się reakcji mojego 6 latka na wieść o ciąży
Byłam w pracy tylko 5 dni w ciąży i koniec.
Nie mam mięśniaków ani nic takiego.
Czemu boisz się reakcji syna? Myślisz, że się nie ucieszy?
rossig
A według programu usg w którym dniu i tygodniu ciąży jesteś? Bo on wylicza na podstawie wielkości pęcherzyka. Mi też inaczej aplikacje pokazują. Według 3 aplikacji w poniedziałek miałam między 4+5, a 5+0, a na usg według wielkości pęcherzyka 5+3. Więc ciąża starsza o parę dni. U Ciebie może być młodsza.Jestem po usg i mam mieszane uczucia... Widac tylko pecherzyk ciążowy i woreczek żółtkowy, wedlug aplikacji i innych artykułów jestem w 7 tygodniu i w tym tyg zaczyna bić serduszko a na usg ani serduszka ani zarodka, wiec podejrzewam ze ciąża jest mlodsza w dodatku mam coś takiego jakby dziurę, szczelinę w macicy obok pecherzyka ciążowego, niestety nie wiem jak to nazwać bo jestem w uk i nie pamietam jak pani ktora robila usg to nazwala wiec nie mogę sb przetłumaczyć, ale powiedziała ze moge przez to krwawić, następne usg za 2 tyg
Jaka była wielkość pęcherzyka ciążowego?
Hej gratulujęCześć! Dołączam do Was po cichutku! Dwa testy pozytywne, 18 maja pierwsza wizyta
Z partnerem prawie nigdzie nie wpuszczaja. Ubieram sukienkę jak idę do nowego gabinetu. Jak idę do Luxmedu to wiem, że tam są spódnice jednorazowe i ubieram byle co.Dziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!
w co sie ubieracie na wizyte w sensie spodnie czy sukienka? Chodzi mi o wygode badania
Maseczki nie ściągam podczas wizyty. Rękawiczki ubieram (nawet jak nie trzeba) i wyrzucam zaraz po wizycie. To samo po wyjściu z labolatorium.
Ada0701
Karola w którym tygodniu jesteś, u mnie dzisiaj też tylko pecherzyk plus woreczek żółtkowyO której masz jutro wizytę? Ja o 19 To będzie już moja druga. Ostatnio było widać tylko malutki pęcherzyk ze względu na wczesną ciąże
reklama
Ada0701
Ja jeansy i bluzę tak mi wygodnie no i pamiętaj o masce, mój mąż nie mógł ze mną wejść ale ja mieszkam w uk nie koniecznie musi być tak w PolsceDziewczyny właśnie się umówiłam na I wizytę na 26 maja jestem mega podekscytowana!