reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Pisz kochana - będziemy się tu wspierać nawzajem. Też się boję bo mam już leki wprowadzone i L4...
Dziś jestem strasznie płaczliwa. Okropnie mi z takim nastrojem bo do tej pory byłam w euforii, a tu zmiana o 180 stopni.
Dziękuję :* O kurcze dlaczego masz już l4?
Ja właśnie się boję najbardziej że będę musiała iść na l4 przez mięśniaka którego mam. A mam super pracę i szkoda mi po prostu :( martwię się oby było ok i boję się reakcji mojego 6 latka na wieść o ciąży :(

reklama
Nie martw się na zapas :) a ile masz lat i która to ciąża jeśli można wiedzieć?
Mam 32 lata, mam syna ktorego urodzilam w wieku 18lat, z mężem staramy sie od lat, mialam in vitro niestety nie udane, ostatnie w lutym, a ta ciąża jest naturalna i jest dla nas cudem, bo lekarze nie dawali szans... Dziękuję za slowa otuchy

Tak samo niby nie powinno sie pic mleka prosto od krowy, a mi inne nie smakuje.. czemu mam pic chemiczne ze sklepu?? Wole swojskie 🙄

Ja nie mogę się przekonac do swojskiego. Kiedyś uwielbiałam, ale to jak moja babcia miała swoją krowę. Nie ufam ludziom, że robią to czysto i jakieś obrzydzenie mam. Mam uraz po tym jak moja mama brała kiedyś mleko od swojej koleżanki do dnia kiedy zobaczyła jak u niej dojenie wygląda. Nie będę się wdawać w szczegóły, ale od tamtego czasu nie tknęłam takiego mleka.

Jak dziś u Was samopoczucie dziewczynki? Ja ogarnęłam dom, pobawiłam się z synem i teraz odpoczynek. Bardzo się boję tej ciąży jestem przerazona dlatego Zadko pisze bo nie chce wprowadzać złej atmosfery :)

Każda z nas ma jakieś obawy. Ja mam wizytę w poniedziałek i już trochę zaczynam się stresować.
A dziś czuję się do d***. Obudziłam się przed 10:00 z bólem głowy i jakaś przymulona jestem.

Mam 32 lata, mam syna ktorego urodzilam w wieku 18lat, z mężem staramy sie od lat, mialam in vitro niestety nie udane, ostatnie w lutym, a ta ciąża jest naturalna i jest dla nas cudem, bo lekarze nie dawali szans... Dziękuję za slowa otuchy
Ojej to tymbardziej się nie martw :* i pamiętaj co ma być to będzie :) trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki :)

Ja mam mięsniaka i polipy. Lekarz powiedział na usg ze widać go ale nie ruszamy może się wchłonie. Obserwujemy co usg

reklama
Do góry