reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

41/ cykle 25 dniowe ;) stary jest to i pewnie nie widział co.. ?
Za tydzień już na pewno wszystko będzie jasne 😊 Ja mam dłuższe cykle bo 31 dniowe a dc 45. Pani doktor sama powiedziała, że może trochę minąć zanim coś zobaczymy ze względu na cykl. Ale tydzień temu pęcherzyk już było widać, wiec zobaczymy jak to jutro będzie, a wizytę mam na 19😊

reklama
Ja jogurtow nie ale robie sobie kefir ze swojskiego mleka i to pije 750ml dziennie albo co dwa dni, zalezy jak szybko sie zrobi.. taki kefir nie wyjdzie niestety sam ze sklepowego mleka, kiedys probowalam.
A jak go się robi? Może uda się się gdzieś załatwić mleko swojskie 😉

A jak go się robi? Może uda się się gdzieś załatwić mleko swojskie 😉
Zostawiasz na dwa dni na blacie kuchennym w butelce szklanej lub sloiku przykryty jedynie jakas szmatka, nie zakrecac ;) to jest sprzed 3 dni ;) jak widze ze juz sie tworzy serwatka,zakrecam,mieszam i wkladam do lodowki ;) bo inaczej ser by mi wyszedl 😂
1589353404109862025217.jpg

Az sie poplakalam ze zobaczylam ze pecherzyk nie jest pusty 🙄
Kochana ten lekarz może nie widział albo nie chciał Ci robić nadzieji. Zdjęcie też jest średniej jakości. Zarodeczek na pewno jest tylko jest maciupeńki i go nie widać aż tak wyraźnie 🤗 zresztą lekarz może mieć jakieś stare okulary i nic nie widzi przez to 😉
Za tydzień już wszystko będzie wyraźne ☺️

reklama
Do góry