reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tak, tak. Słyszałam, że pierwsza ciąża jest teoretycznie najgorsza pod tym względem, że martwią każde nawet drobne dolegliwości 😅

Chyba tak jest 😂 chodź nie mam porównania, bo też jestem w pierwszej ciąży i wszystko nadinterpretuje 😂 wszystko konsultuje z dziewczynami z rodziny, które swoje bobasy już mają🙈

Taka natura kobiety widocznie😅 Ktoś musi się martwić, a padło akurat na nas 😂 Ważne tylko żeby maluszek sobie zdrowo rósł 😄

Byłam dzisiaj na przyspieszonej wizycie , dostałam letrox na zbicie TSH a przy okazji USG i mam i ja swojego kropka😀

Załączniki

• IMG_20200509_125341.jpg
    IMG_20200509_125341.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
Byłam dzisiaj na przyspieszonej wizycie , dostałam letrox na zbicie TSH a przy okazji USG i mam i ja swojego kropka😀

Oo ❤️ Ja dostanę w poniedziałek receptę na Euthyrox n50 z racji podwyższonego minimalnie TSH. Na szczęście FT4 jest w porządku 😊 W poniedziałek idę na HCG bo pani doktor chce zobaczyć czy ładnie sobie rośnie 😊

reklama
Ja się martwię czy napewno wszystko ok bo nie mam prawie rzadnych objawów:-( usg w poniedziałek

Do góry