Ja też.... A boję się że jak coś pójdzie nie po mysli, to mnie zwolniaNo ja mam ciezka prace
reklama
E
Ewka34
Gość
Aaa ja sie nie bojeJa też.... A boję się że jak coś pójdzie nie po mysli, to mnie zwolnia
A czemu w ogóle chcesz iść na l4? Masz ciężką pracę?
Boję się tak szybko iść. Myślę po 12 tyg
Nie jest ciężka pod względem fizycznym, ale psychicznym. Dużo stresu i nerwów przez plany sprzedażowe. Zwłaszcza w obecnej sytuacji wirusowe, gdzie o to ciężko, a korporacja tego nie rozumieA czemu w ogóle chcesz iść na l4? Masz ciężką pracę?
Karoola2021
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Mój termin to 6 stycznia 2021 Jestem już po pierwszej wizycie, ale na razie ze względu na wczesną ciążę widać tylko pęcherzyk. W piatek robiłam badania i o dziwo trochę się zmartwiłam, ponieważ w marcu robiłam badania na tarczyce i wyszły w porządku, a teraz się okazuje, że mam podwyższone o 0,35. Niby bardzo malutko, ale jednak.
kat.
Fanka BB :)
Ja idę na l4 od 8 tygodnia. Teraz jestem na urlopie.
Chce szybko iść na l4 bo pracuje w szpitalu i już mam dużo steru bo niestety załapałam się na zdjęcie rtg bez fartucha ochronnego. Dzisiaj powtarzam betę hcg. Mam nadzieje, ze przyrost będzie odpowiedni i już będę mogła spać spokojnie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od początku ciąży teraz nie mam objawów.
Chce szybko iść na l4 bo pracuje w szpitalu i już mam dużo steru bo niestety załapałam się na zdjęcie rtg bez fartucha ochronnego. Dzisiaj powtarzam betę hcg. Mam nadzieje, ze przyrost będzie odpowiedni i już będę mogła spać spokojnie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od początku ciąży teraz nie mam objawów.
E
Ewka34
Gość
Gratulacje ❤Hej dziewczyny Mój termin to 6 stycznia 2021 Jestem już po pierwszej wizycie, ale na razie ze względu na wczesną ciążę widać tylko pęcherzyk. W piatek robiłam badania i o dziwo trochę się zmartwiłam, ponieważ w marcu robiłam badania na tarczyce i wyszły w porządku, a teraz się okazuje, że mam podwyższone o 0,35. Niby bardzo malutko, ale jednak.
E
Ewka34
Gość
Kazda ciaza jest inna ja mialam mdlosci,teraz praktycznie nic takze albo zaatakuje pozniej albo będzie super hyhyJa idę na l4 od 8 tygodnia. Teraz jestem na urlopie.
reklama