reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

U mnie też 07.01.2021 :cool2:

Mnie bolą piersi i brzuch (zwłaszcza wieczorami). Zachcianek wielkich nie zauważyłam a wręcz przeciwnie, bo jak na ten moment to mnie nie ciągnie do słodyczy a normalnie potrafiłam zjeść czekoladę na raz jak mnie coś napadło. Powoli zaczynam odczuwać mdłości.

Ja zaczynam 5tc i od jutra jestem na l4. Ogólnie jeśli nie byłoby tego całego szaleństwa które nam funduje wirus to pewnie bym poczekała z tym jeszcze. Jestem asystentką stomatologiczną i praca non stop w kombinezonie, 2 maseczkach i przyłbicy jak do spawania nie należy do najprzyjemniejszych. O zagrożeniach w stomatologi i tym całym aerozolu w powietrzu już nie będę się wymądrzać. Poza tym szefostwo nie jest ostatnim czasem w porządku w stosunku do nas więc nie zastanawiałam się nad tym dłużej. Wiem, że może pójść źle jeszcze tysiąc rzeczy i może będę musiała wrócić do pracy, ale wtedy to będzie znak dla mnie, że powinnam zmienić firmę (nad czym się zastanawiałam od dobrego roku).

Ja powiedziałam dwóm koleżanką w pracy, bo już nie chciałam wykonywać pewnych czynności. Ucieszyły się bardzo i nie było problemu z pomocą. Oczywiście zaraz wypaplałam mamie i babci, bo nie wytrzymałam ;) Babcia ma 90 lat i ma milion chorób więc chciałam żeby cieszyła się tym jak najdłużej, ale wiecie jak to jest w tym wieku, wszystkiego trzeba się spodziewać. No i mój mąż pochwalił się swojej mamie. Teraz jak już jestem po wizycie to dowiedział się teść i powiem też mojemu bratu. Na ten moment to koniec powiadamiania, reszta dowie się jak już będzie dobrze widać.

Było coś widać na usg na tak wczesnym etapie ?

reklama
Jeju dziewczyny oszaleje. W dzień spać mi sie non stop chce , zamulona jestem A w nocy no co 1.5 h budzę się A to sikuA to pic A to pozniek zasnąć nie mogę. Cycki to mam jak arbuzy i Ciągnie mnie również podbrzusze i kręgosłup co jakiś czas. Jadę dziś zrobić bete zobaczyć czy hormon sobie po malu wzrasta .

Jeju dziewczyny oszaleje. W dzień spać mi sie non stop chce , zamulona jestem A w nocy no co 1.5 h budzę się A to sikuA to pic A to pozniek zasnąć nie mogę. Cycki to mam jak arbuzy i Ciągnie mnie również podbrzusze i kręgosłup co jakiś czas. Jadę dziś zrobić bete zobaczyć czy hormon sobie po malu wzrasta .
Ja od kilku dni punkt piąta budzę się i też już spać nie mogę, w nocy też wstaję na siku więc wiem o czym piszesz.powodzenia oby beta pięknie rosła😀

No najlepsze jest to że ja takim spiochem jestem ze mnie nic w nocy nie obudzi A ni muzyka Ani walenie nic. A tu niespodzianka moja fasolka potrafi działać cuda 🤣😉😁

Hej,
Chciałam się przywitać 😉
W sobotę wyszła mi blada kreseczka. Wczoraj byłam na becie - wyszła 98, 37 mIU/ml 😍 jutro będę powtarzać przyrost 🙂
To będzie nasz pierwszy wyczekany dzidziuś 😉
Termin według kalkulatorów internetowych wychodzi na 15 stycznia 🙂

Z
Hej,
Chciałam się przywitać 😉
W sobotę wyszła mi blada kreseczka. Wczoraj byłam na becie - wyszła 98, 37 mIU/ml 😍 jutro będę powtarzać przyrost 🙂

Suuuper :) witamy w naszym gronie :)

Hej,
Chciałam się przywitać 😉
Gratuluję i dużo zdrówka dla Was 😀

Hej,
Chciałam się przywitać 😉

A powiedz kochana ktory tydzień u Ciebie jest ?
Ja dziś lecę na bete i jestem Ciekawa wyniku .
Kurczę mam corke 8 letnia i nie przeżywałam tak ciąży z nią Jak teraz. :)

reklama
A powiedz kochana ktory tydzień u Ciebie jest ?
Ja dziś lecę na bete i jestem Ciekawa wyniku .
Kurczę mam corke 8 letnia i nie przeżywałam tak ciąży z nią Jak teraz. :)
Nie wiem dokładnie jak liczyć. Wczoraj miałam termin okresu. Niektóre strony podają, że to 4 tydzień, niektóre, że 5.
Bylaś na becie już? Daj znać jak będzie wynik 😉

Do góry