Angelika22
Fanka BB :)
U mnie też 07.01.2021
Mnie bolą piersi i brzuch (zwłaszcza wieczorami). Zachcianek wielkich nie zauważyłam a wręcz przeciwnie, bo jak na ten moment to mnie nie ciągnie do słodyczy a normalnie potrafiłam zjeść czekoladę na raz jak mnie coś napadło. Powoli zaczynam odczuwać mdłości.
Ja zaczynam 5tc i od jutra jestem na l4. Ogólnie jeśli nie byłoby tego całego szaleństwa które nam funduje wirus to pewnie bym poczekała z tym jeszcze. Jestem asystentką stomatologiczną i praca non stop w kombinezonie, 2 maseczkach i przyłbicy jak do spawania nie należy do najprzyjemniejszych. O zagrożeniach w stomatologi i tym całym aerozolu w powietrzu już nie będę się wymądrzać. Poza tym szefostwo nie jest ostatnim czasem w porządku w stosunku do nas więc nie zastanawiałam się nad tym dłużej. Wiem, że może pójść źle jeszcze tysiąc rzeczy i może będę musiała wrócić do pracy, ale wtedy to będzie znak dla mnie, że powinnam zmienić firmę (nad czym się zastanawiałam od dobrego roku).
Ja powiedziałam dwóm koleżanką w pracy, bo już nie chciałam wykonywać pewnych czynności. Ucieszyły się bardzo i nie było problemu z pomocą. Oczywiście zaraz wypaplałam mamie i babci, bo nie wytrzymałam Babcia ma 90 lat i ma milion chorób więc chciałam żeby cieszyła się tym jak najdłużej, ale wiecie jak to jest w tym wieku, wszystkiego trzeba się spodziewać. No i mój mąż pochwalił się swojej mamie. Teraz jak już jestem po wizycie to dowiedział się teść i powiem też mojemu bratu. Na ten moment to koniec powiadamiania, reszta dowie się jak już będzie dobrze widać.
Było coś widać na usg na tak wczesnym etapie ?