anusiaanusia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mam cykora z Misia w 4 tyg juz cos bylo widac, bynajmniej wypisal info do pracy o wczesnej ciazy,a tu jak bylam w czwartek to nic, twierdzil ze to okres mi sie zbiera :/ generalnie to moja 5 ciaza w tym dwa poronienia samoistne. W jednym wyleciala taka kulka, w drugim mega krew.. i jeszcze probowal mi wmowic ze mam pcosCzekam na wiadomość
Ale mam cykora z Misia w 4 tyg juz cos bylo widac, bynajmniej wypisal info do pracy o wczesnej ciazy,a tu jak bylam w czwartek to nic, twierdzil ze to okres mi sie zbiera :/ generalnie to moja 5 ciaza w tym dwa poronienia samoistne. W jednym wyleciala taka kulka, w drugim mega krew.. i jeszcze probowal mi wmowic ze mam pcos
Mam dzis wizyte o 16.45 jestem podjarana licze na L4 bo nie chce malej juz dawac do zlobka, wole jak rozwija sie w domu
Raczej było skoro wysłał mnie sam z siebie na l4. Co prawda nie spytałam go o milion rzeczy bo tak byłam podjarana 18.05 idę na kolejna wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie okByło coś widać na usg na tak wczesnym etapie ?
U mnie tez w poprzedniej ciazy bylo w 4 tyg juz cos widac, a teraz nie bylo :/Raczej było skoro wysłał mnie sam z siebie na l4. Co prawda nie spytałam go o milion rzeczy bo tak byłam podjarana 18.05 idę na kolejna wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie ok
U mnie tez w poprzedniej ciazy bylo w 4 tyg juz cos widac, a teraz nie bylo :/
U mnie obstawiam bardzo wczesna ciaze bo delikatne krwawienie jakby implantacja byla na kilka dni przed terminem okresuU mnie raz nie było i poroniłam . W kolejnej już poszłam dopiero w 5+6 i biło serce. Dlatego zapytałam
U mnie obstawiam bardzo wczesna ciaze bo delikatne krwawienie jakby implantacja byla na kilka dni przed terminem okresu