reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

U mnie też 07.01.2021 :cool2:

Mnie bolą piersi i brzuch (zwłaszcza wieczorami). Zachcianek wielkich nie zauważyłam a wręcz przeciwnie, bo jak na ten moment to mnie nie ciągnie do słodyczy a normalnie potrafiłam zjeść czekoladę na raz jak mnie coś napadło. Powoli zaczynam odczuwać mdłości.

Ja zaczynam 5tc i od jutra jestem na l4. Ogólnie jeśli nie byłoby tego całego szaleństwa które nam funduje wirus to pewnie bym poczekała z tym jeszcze. Jestem asystentką stomatologiczną i praca non stop w kombinezonie, 2 maseczkach i przyłbicy jak do spawania nie należy do najprzyjemniejszych. O zagrożeniach w stomatologi i tym całym aerozolu w powietrzu już nie będę się wymądrzać. Poza tym szefostwo nie jest ostatnim czasem w porządku w stosunku do nas więc nie zastanawiałam się nad tym dłużej. Wiem, że może pójść źle jeszcze tysiąc rzeczy i może będę musiała wrócić do pracy, ale wtedy to będzie znak dla mnie, że powinnam zmienić firmę (nad czym się zastanawiałam od dobrego roku).

Ja powiedziałam dwóm koleżanką w pracy, bo już nie chciałam wykonywać pewnych czynności. Ucieszyły się bardzo i nie było problemu z pomocą. Oczywiście zaraz wypaplałam mamie i babci, bo nie wytrzymałam ;) Babcia ma 90 lat i ma milion chorób więc chciałam żeby cieszyła się tym jak najdłużej, ale wiecie jak to jest w tym wieku, wszystkiego trzeba się spodziewać. No i mój mąż pochwalił się swojej mamie. Teraz jak już jestem po wizycie to dowiedział się teść i powiem też mojemu bratu. Na ten moment to koniec powiadamiania, reszta dowie się jak już będzie dobrze widać.

Było coś widać na usg na tak wczesnym etapie ?

reklama
Jeju dziewczyny oszaleje. W dzień spać mi sie non stop chce , zamulona jestem A w nocy no co 1.5 h budzę się A to sikuA to pic A to pozniek zasnąć nie mogę. Cycki to mam jak arbuzy i Ciągnie mnie również podbrzusze i kręgosłup co jakiś czas. Jadę dziś zrobić bete zobaczyć czy hormon sobie po malu wzrasta .

Jeju dziewczyny oszaleje. W dzień spać mi sie non stop chce , zamulona jestem A w nocy no co 1.5 h budzę się A to sikuA to pic A to pozniek zasnąć nie mogę. Cycki to mam jak arbuzy i Ciągnie mnie również podbrzusze i kręgosłup co jakiś czas. Jadę dziś zrobić bete zobaczyć czy hormon sobie po malu wzrasta .
Ja od kilku dni punkt piąta budzę się i też już spać nie mogę, w nocy też wstaję na siku więc wiem o czym piszesz.powodzenia oby beta pięknie rosła😀

No najlepsze jest to że ja takim spiochem jestem ze mnie nic w nocy nie obudzi A ni muzyka Ani walenie nic. A tu niespodzianka moja fasolka potrafi działać cuda 🤣😉😁

Hej,
Chciałam się przywitać 😉
W sobotę wyszła mi blada kreseczka. Wczoraj byłam na becie - wyszła 98, 37 mIU/ml 😍 jutro będę powtarzać przyrost 🙂
To będzie nasz pierwszy wyczekany dzidziuś 😉
Termin według kalkulatorów internetowych wychodzi na 15 stycznia 🙂

Z
Hej,
Chciałam się przywitać 😉
W sobotę wyszła mi blada kreseczka. Wczoraj byłam na becie - wyszła 98, 37 mIU/ml 😍 jutro będę powtarzać przyrost 🙂

Suuuper :) witamy w naszym gronie :)

Hej,
Chciałam się przywitać 😉
Gratuluję i dużo zdrówka dla Was 😀

Hej,
Chciałam się przywitać 😉

A powiedz kochana ktory tydzień u Ciebie jest ?
Ja dziś lecę na bete i jestem Ciekawa wyniku .
Kurczę mam corke 8 letnia i nie przeżywałam tak ciąży z nią Jak teraz. :)

reklama
A powiedz kochana ktory tydzień u Ciebie jest ?
Ja dziś lecę na bete i jestem Ciekawa wyniku .
Kurczę mam corke 8 letnia i nie przeżywałam tak ciąży z nią Jak teraz. :)
Nie wiem dokładnie jak liczyć. Wczoraj miałam termin okresu. Niektóre strony podają, że to 4 tydzień, niektóre, że 5.
Bylaś na becie już? Daj znać jak będzie wynik 😉

Do góry