E
Ewka34
Gość
Strasznie.. od porodu mam z nim problem :/ mala mi sie zaklinowala ,nie mogłam jej wyprzec.A mnie krzyż boli i trochę brzuch ciągnie, nospe wzięłam , Was też boli krzyż? Ja mam tyłozgięcie więc pewnie dlatego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie.. od porodu mam z nim problem :/ mala mi sie zaklinowala ,nie mogłam jej wyprzec.A mnie krzyż boli i trochę brzuch ciągnie, nospe wzięłam , Was też boli krzyż? Ja mam tyłozgięcie więc pewnie dlatego
Ja mam tez ten sluz po luteinie, cala ciaze tak mialam poprzednioJa tez sprawdzam bo mam bardzo dużo białego śluzu
Mam ten sam termin kiedy planujesz wizytę?Witam, to mój pierwszy post. Mój termin obliczając od ostatniej OM to 8.01.2021.
To moja 2 ciąża pierwsza z tamtym roku okazało się pustym jajem płodowymnarazie nie chce się cieszyć do czasu aż zobaczę na usg zarodek z serduszkiem❤
Hello nie wiedzialam ze jest juz taki watek melduje sie termin z OM 7.01 dzis takie krechy mialam jutro wizyta
Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosy jak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli
Ja podobnie jak z synkiem w ciąży mam ochotę na sen ciagle bardzo bym chciała nie wymiotować w tej ciąży ale znając mój organizm i tak będę . Już się nie mogę doczekać wizyty mam nadzieje ze wszytko jest dobrze bierze któraś z was l4 od początku ? Ja pracuje w drogerii z klientem plus pakowanie paczek , jest bardzo ciężko
A powiedzcie, czy już komuś o pozytywnym teście powiedziałyście ? Oczywiście poza partnerem/mężem. Może któraś z Was zrobiła to w tej bądź poprzedniej ciąży w jakiś kreatywny sposób?
Mam wizytę na 19 maja, ale pracuje w szpitalu w którym mogłabym zrobić sobie usg wcześniej ale zobaczę. Za wcześnie też nie dobrze pójść bo widać tylko pęcherzyk bez zarodka a po moich przejściach będę sobie wkręcać że to na pewno znów puste jajo.Mam ten sam termin kiedy planujesz wizytę?
To tak jak ja mam z biochemiczna...co chwilę zaglądam czy krwawie. Jakiś musimy się nastawić pozytywnie. Ja wierzę że skoro 4 kwietnia poronilam i znów już jestem w ciąży, to jakiś znak. Zaplanowałam iść 15 maja. Ale może to faktycznie za wcześnie...Mam wizytę na 19 maja, ale pracuje w szpitalu w którym mogłabym zrobić sobie usg wcześniej ale zobaczę. Za wcześnie też nie dobrze pójść bo widać tylko pęcherzyk bez zarodka a po moich przejściach będę sobie wkręcać że to na pewno znów puste jajo.
Ja w tamtej ciąży byłam w 5tc2 dni i było widać pęcherzyk 5 mm, później z 7tc pęcherzyk 24 mm pusty i dla potwierdzenia tydzień później pęcherzyk 27 mm nadal bez zarodka. Dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie dostaławalam tabletki przez 3 dni i tak zakończyło się to zabiegiem. Dlatego teraz jak się dowiedziałam to podchodzę do tego chłodno chociaż serce się raduje, ale wiedza najbliższe osoby i w pracy kierowniczka ale dlatego że pracuję w szkodliwych warunkach.To tak jak ja mam z biochemiczna...co chwilę zaglądam czy krwawie. Jakiś musimy się nastawić pozytywnie. Ja wierzę że skoro 4 kwietnia poronilam i znów już jestem w ciąży, to jakiś znak. Zaplanowałam iść 15 maja. Ale może to faktycznie za wcześnie...