reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosy :p jak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli :p

Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosy :p jak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli :p

No to ja mam okropna zgage :( tak mnke męczy ...
Piersi mam ogromne , żyły też.
Podbrzusze mnie pobolewa caly czas , takie ciągnięcia mam jajników

reklama
Fajnie :)
No ja nie planowałam teraz dziecka ale cieszę się bardzo.
Majówka niestety pilam dużo alkoholu i teraz martwię się
Haha... Ja też nie planowałam i sama nie wiem na jaki wynik testu teraz czekam. Ale skoro tu jestem to chyba na plusie :) piciem w majówkę się nie przejmuj za mocno. Na początku dziecko nie jest połączone z matką łożyskiem więc ono się nienapilo. Natura wie co robi i wie że zanim kobieta się skapuje że będzie mama to minie trochę czasu

Do góry