No to córeczki rówieśniczki mamyNo nie pierwsza
Z pierwszej mam corke 8 lat
Druga poroniona 2 lata temu
Rok temu okazało się że mam polipy.
1maja termin miesiączki wiec mówię A zrobię test i niespodzianka
reklama
E
Ewka34
Gość
Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosy jak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli
anusiaanusia
Fanka BB :)
No to córeczki rówieśniczki mamy
O jak miło
Jestem Ciekawa czy udało się chłopaka czy druga córka
anusiaanusia
Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosy jak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli
No to ja mam okropna zgage tak mnke męczy ...
Piersi mam ogromne , żyły też.
Podbrzusze mnie pobolewa caly czas , takie ciągnięcia mam jajników
E
Ewka34
Gość
Ja juz mam dwie coryO jak miło
Na to to jeszcze trochę cierpliwości trzeba. Ja na razie czekam jeszcze na test więc jeszcze nie wiem czy zagoszczą tu na dłużej. Po corci jeszcze mam dwóch synówO jak miło
E
Ewka34
Gość
Tez mnie ciagnie w podbrzuszu jeszcze i pamietam ze ciaglo dosc dlugo chyba do konca 1 trymestruNo to ja mam okropna zgage tak mnke męczy ...
Piersi mam ogromne , żyły też.
Podbrzusze mnie pobolewa caly czas , takie ciągnięcia mam jajników
To może teraz dla urozmaicenia będzie synJa juz mam dwie cory
anusiaanusia
To może teraz dla urozmaicenia będzie syn
Fajnie
No ja nie planowałam teraz dziecka ale cieszę się bardzo.
Majówka niestety pilam dużo alkoholu i teraz martwię się
reklama
Haha... Ja też nie planowałam i sama nie wiem na jaki wynik testu teraz czekam. Ale skoro tu jestem to chyba na plusie piciem w majówkę się nie przejmuj za mocno. Na początku dziecko nie jest połączone z matką łożyskiem więc ono się nienapilo. Natura wie co robi i wie że zanim kobieta się skapuje że będzie mama to minie trochę czasuFajnie
No ja nie planowałam teraz dziecka ale cieszę się bardzo.
Majówka niestety pilam dużo alkoholu i teraz martwię się