reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ja podobnie jak z synkiem w ciąży mam ochotę na sen ciagle ;) bardzo bym chciała nie wymiotować w tej ciąży ale znając mój organizm i tak będę . Już się nie mogę doczekać wizyty mam nadzieje ze wszytko jest dobrze :) bierze któraś z was l4 od początku ? Ja pracuje w drogerii z klientem plus pakowanie paczek , jest bardzo ciężko

reklama
Ja podobnie jak z synkiem w ciąży mam ochotę na sen ciagle ;) bardzo bym chciała nie wymiotować w tej ciąży ale znając mój organizm i tak będę . Już się nie mogę doczekać wizyty mam nadzieje ze wszytko jest dobrze :) bierze któraś z was l4 od początku ? Ja pracuje w drogerii z klientem plus pakowanie paczek , jest bardzo ciężko
Ja pracuje na ogrodzie tez jest mega ciazko, chce brac L4 zeby tez malej do zlobka nie posylac :) szkoda mi jej tam :)

Ja pracuje na ogrodzie tez jest mega ciazko, chce brac L4 zeby tez malej do zlobka nie posylac :) szkoda mi jej tam :)

Ja cale swoje życie zawodowe rozgłaszałam, że kiedyś będę pracowała do końca ciąży... Ale teraz mam taki sajgon w pracy, że mam nadzieję, że do końca pierwszego trymestru lekarz zdecyduje mnie jednak na ciążowe l4 wysłać... ( bo stres sięga zenitu )

Ja cale swoje życie zawodowe rozgłaszałam, że kiedyś będę pracowała do końca ciąży... Ale teraz mam taki sajgon w pracy, że mam nadzieję, że do końca pierwszego trymestru lekarz zdecyduje mnie jednak na ciążowe l4 wysłać... ( bo stres sięga zenitu )
Tez tak mowilam, a poszlam z Michasia w drugim miesiacu na L4 pracowalam wtedy w spozywce , tymbardziej ze masz 100% platne ;) po co ryzykowac ;)

Tez tak mowilam, a poszlam z Michasia w drugim miesiacu na L4 pracowalam wtedy w spozywce , tymbardziej ze masz 100% platne ;) po co ryzykowac ;)

Ano właśnie tak myślę - później sobie będę "pluła w brodę", że nawet w takim momencie postawiłam na pracę. Swoją drogą to niedowiary, że w ciągu kilku godzin od zrobienia testu perspektywa widzenia świata tak bardzo się zmienia 🙂

Ano właśnie tak myślę - później sobie będę "pluła w brodę", że nawet w takim momencie postawiłam na pracę. Swoją drogą to niedowiary, że w ciągu kilku godzin od zrobienia testu perspektywa widzenia świata tak bardzo się zmienia 🙂
Oj bardzo sie zmienia ;) a jak dzidzia bedzie na swiecie to juz w ogole :D

A powiedzcie, czy już komuś o pozytywnym teście powiedziałyście ? Oczywiście poza partnerem/mężem. 🙃 Może któraś z Was zrobiła to w tej bądź poprzedniej ciąży w jakiś kreatywny sposób? 🙂

reklama
A powiedzcie, czy już komuś o pozytywnym teście powiedziałyście ? Oczywiście poza partnerem/mężem. 🙃 Może któraś z Was zrobiła to w tej bądź poprzedniej ciąży w jakiś kreatywny sposób? 🙂
Z moja matka nie mam juz kontaktu, strzelila jakiegos glupiegp focha w grudniu,bo prosilam jak mala goraczkowala zeby jej czopka dala, a ta ze nie i koniec no i mloda trafila do szpitala z temp 40st.. bylam zla ale ona stwierdzila ze juz nie bedzie sie mala zajmowac i sie do mnie nie odzywa, braciom tez nie mowilam bo nikt mi sie nie pyta co u nas hyhy, z druga rodzina tez jakos kontaktu nie mamy :) taki nasz los hyhy pomagasz, a zostajesz w czarnej d.upie :D jak narazie wiemy tylko my ;- az sie nie potwierdzi ;) jak z Misia bylam to moja matka.miala wtedy ur. Dostala kwiaty i powiedzialam jej ze wiekszy prezent dostanie za 9 miesiecy ;)

Do góry