reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny ! 🙂wszystkim gratuluje za te które jeszcze czekają trzymaj kciuki 🙂 z mężem staraliśmy się parę długich miesięcy i wczoraj w końcu II kreski, termin z aplikacji 11.01.2021 to nasza pierwsza ciąża i ogromne szczęście miesza się z niepokojem czy wszystko będzie dobrze. Z objawów to strasznie mi się chciało i chce pić, zmęczenie, ból piersi i sutków i przed planowaną @ brak bólu brzucha. Jutro chce pójść na betę i zastanawiam się czy już pójść do lekarza mogę iść w środę ale czy to nie za wcześnie, poczekać jeszcze z tydzień ?

reklama
Cześć dziewczyny ! 🙂wszystkim gratuluje za te które jeszcze czekają trzymaj kciuki 🙂 z mężem staraliśmy się parę długich miesięcy i wczoraj w końcu II kreski, termin z aplikacji 11.01.2021 to nasza pierwsza ciąża i ogromne szczęście miesza się z niepokojem czy wszystko będzie dobrze. Z objawów to strasznie mi się chciało i chce pić, zmęczenie, ból piersi i sutków i przed planowaną @ brak bólu brzucha. Jutro chce pójść na betę i zastanawiam się czy już pójść do lekarza mogę iść w środę ale czy to nie za wcześnie, poczekać jeszcze z tydzień ?
Gratuluję 😀 z tym pragnieniem to mam to samo, od dłuższego czasu byłam wodę niegazowana a teraz tylko gazowana mi smakuje i litrami mogę pić, co do wizyty to myślę , że za wcześnie , ja poczekam jeszcze z 1,5 tygodnia wtedy jak wszystko jest ok to powinno być już bijące serduszko, to moja druga ciąża i przy pierwszej poszłam za szybko to nie bylo widać zarodka więc stres czy wszystko ok a dwa tygodnie później już bylo śliczne serduszko które w tym roku kończy 14 lat 😀

Ja również miałam zapalenie pęcherza i straszny ból jajników. A dziś mi cały dzień niedobrze mdli mnie. Nie wiem czy to od ciąży czy coś tak poprostu.
Hej,
Gratulacje. Jeśli zaś idzie o lekarza to jeśli nic się nie dzieje to poczekaj do co najmniej 6 tygodnia a najlepiej 8. Wcześniej lekarz i tak nic nie zobaczy.
Ewelina to czekamy razem na teścik. Chociaż od wczoraj w nocy jak napisałam ten post to co raz bardziej chodzi po głowie że może to jednak urojenie.

Pozdrawiam

Witajcie :) to ja też do Was dołączam i aż wręcz w to nie wierzę... byłam w mamach grudniowych. Po półtora roku walki z Hashimoto i niedoczynnościa tarczycy okazało się, że jest moja upragniona ciąża. Radosci bylo co nie miara. Niestety 4 kwietnia w 5 tyg ciąży 4t+4 poronilam. Właściwie ciąża biochemiczna. Straszny żal, smutek i płacz. Wizja znów dlugomiesiecznej walki była przede mną . A tu... zrobiłam test i znów jestem w ciąży. Piękna kreska. Zeszłym razem były bardzo blade, czyli mam nadzieję, że beta ładniejsza będzie. Moja aplikacja pokazuje mi termin na 8 stycznia. Obecnie 4t+2 😍 obym minęła te straszne 4t+4

Hej,
Gratulacje. Jeśli zaś idzie o lekarza to jeśli nic się nie dzieje to poczekaj do co najmniej 6 tygodnia a najlepiej 8. Wcześniej lekarz i tak nic nie zobaczy.
Ewelina to czekamy razem na teścik. Chociaż od wczoraj w nocy jak napisałam ten post to co raz bardziej chodzi po głowie że może to jednak urojenie.

Pozdrawiam
U mnie potwierdzona ciąża 3 razy betę:-)

Witajcie :) to ja też do Was dołączam i aż wręcz w to nie wierzę... byłam w mamach grudniowych. Po półtora roku walki z Hashimoto i niedoczynnościa tarczycy okazało się, że jest moja upragniona ciąża. Radosci bylo co nie miara. Niestety 4 kwietnia w 5 tyg ciąży 4t+4 poronilam. Właściwie ciąża biochemiczna. Straszny żal, smutek i płacz. Wizja znów dlugomiesiecznej walki była przede mną . A tu... zrobiłam test i znów jestem w ciąży. Piękna kreska. Zeszłym razem były bardzo blade, czyli mam nadzieję, że beta ładniejsza będzie. Moja aplikacja pokazuje mi termin na 8 stycznia. Obecnie 4t+2 😍 obym minęła te straszne 4t+4
Gratuluję i życzę zdrówka dla Was. 8 stycznia dzień moich urodzin piękna data😀mi aplikacja pokazuje 4 stycznia 😀

Gratulacje i trzymamy kciuki żeby wszystko było ok

reklama
Cześć dziewczyny. Gratki dla wszystkich przyszłych mam. ❤
U mnie też pojawiły się dwie kreski. :cool2:
Jako, że pracuję w przychodni to szybko następnego dnia poleciałam do dziewczyn i zrobiłam beta.
Dziś wypada 4t + 6 i w poniedziałek lecę do lekarza. Wiem, że to może za wcześnie, ale w stomatologii wszystko fruwa w powietrzu i boję się tej całej korony :oo2: więc chcę wszystko sprawdzić. Poza tym to moja pierwsza ciąża a mam już 35lat.

Do góry