Angelika22
Fanka BB :)
Mój termin to 7 styczeń ale rozpakuje się jak wszystko będzie dobrze w grudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje:-)Ja już 3 testy pozytywne
Z tą intuicją to prawda, ja z pierwsza ciąża w ogóle nie nastawiając się na nią ot tak z ulicy bez powodu kupiłam test i tego samego dnia wyszedł pozytyw było to 14 lat temu teraz identyczna sytuacja, nie wiem dlaczego coś mnie tknęło dzień przed okresem kupić test i też pozytywWitam się nieśmiało ja co prawda jeszcze nie do końca potwierdzona, ale mam takie dziwne przeczucie. Kobieca intuicja? Nie wiem, jak to nazwać, ale jeszcze nigdy czegoś podobnego nie czułam, takie ciążowe przeczucie oby było prawdziwe, zwlekam z testem, by była większa pewność. W przyszłym tygodniu się okaże, trzymajcie kciuki!
Przywitam się tutaj, bo jest już inny wątek styczniówek ale tam jakoś pusto. Od trzech dni testy pozytywne, termin wychodzi 4 stycznia, jak się czujecie? U mnie chyba jednym z pierwszych objawów jeszcze przed testowanie to zapalenie pęcherza do tego piję litrami wodę koniecznie gazowaną i totalny brak kondycji, zawsze jeździłam do pracy rowerem a ostatni tydzień to myślałam że spadnę po drodze.
U mnie ten brak kondycji w chwili obecnej to raczej kwarantanna, a nie ewentualna ciąża
Właśnie, miałyście jakieś objawy, jeszcze przed zrobieniem testu? Czytałam ostatnio o symptomach tak wczesnej ciąży. U mnie (poza przeczuciem ) są jeszcze bóle jajników, szczególnie tego, z którego miałam owulację.