Angelika22
Fanka BB :)
No właśnie ja nie mam kabla a aplikacja się nie łączy , nie odnajduje urządzenia kabla poszukam jutro w sklepie jakimś . Bardzo ułatwia Ci to szukanie i czy znajdujesz zawsze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy wystawiono zwolnienie ?Dziewczyny głupią sprawę mam, czy może się zdarzyć, że wpłynęło zwolnienie elektroniczne, a ja go nie widzę w portalu pacjenta? Bez sensu trochę, napisałam do lekarza, że mi nie wyświetla zwolnienia, on specjalnie pojechał do gabinetu sprawdzić i u niego jest ok(nawet mi wysłał mms), z kadrami nie gadałam, ale to głupie trochę bo receptę z tej wizyty widzę, a zwolnienia nie...
Ja może spróbuję ponownie po weekendzie. Będę miała skończony 9tc więc maluch trochę podrośnie. Spróbuję wtedy użyć aplikacji na telefon.Ja od wtorku ale we wtorek 2 razy od razu i biło jak szalone a dziś rano cudem i odpuszczam do poniedziałku do prenatalnych
Na plecach.Wczoraj złe się czułam ale myślałam, ze to zwykle przeziębienie. Dzisiaj od rana mi coś nie pasowało ale narzeczony twierdził, ze to krostka, a potem ze kilka się zaogniły i chyba od stanika... Zorientowałam się jak sama spojrzałam w lustro, ze coś nie halo.Będzie dobrze, trzymam kciuki gdzie Ci wyszlo?
Daj znać po lekarzu. Nie obstawiaj na razie najgorszego. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.Na plecach.Wczoraj złe się czułam ale myślałam, ze to zwykle przeziębienie. Dzisiaj od rana mi coś nie pasowało ale narzeczony twierdził, ze to krostka, a potem ze kilka się zaogniły i chyba od stanika... Zorientowałam się jak sama spojrzałam w lustro, ze coś nie halo.