reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

No właśnie ja nie mam kabla a aplikacja się nie łączy , nie odnajduje urządzenia :( kabla poszukam jutro w sklepie jakimś . Bardzo ułatwia Ci to szukanie i czy znajdujesz zawsze ?

reklama
Z badań wyszło że nie mam toxo i nie mam przeciwciał. Pije wodę z kranu od roku (w KRK jest zdatna do picia) a doktor kazał tylko przegotowaną. Jeśli kupie butelkę filtrująca to będzie w porządku? Nie chcę znów wrócić do butelkowej.

Dziewczyny głupią sprawę mam, czy może się zdarzyć, że wpłynęło zwolnienie elektroniczne, a ja go nie widzę w portalu pacjenta? Bez sensu trochę, napisałam do lekarza, że mi nie wyświetla zwolnienia, on specjalnie pojechał do gabinetu sprawdzić i u niego jest ok(nawet mi wysłał mms), z kadrami nie gadałam, ale to głupie trochę bo receptę z tej wizyty widzę, a zwolnienia nie...

Dziewczyny głupią sprawę mam, czy może się zdarzyć, że wpłynęło zwolnienie elektroniczne, a ja go nie widzę w portalu pacjenta? Bez sensu trochę, napisałam do lekarza, że mi nie wyświetla zwolnienia, on specjalnie pojechał do gabinetu sprawdzić i u niego jest ok(nawet mi wysłał mms), z kadrami nie gadałam, ale to głupie trochę bo receptę z tej wizyty widzę, a zwolnienia nie...
Kiedy wystawiono zwolnienie ?

Będzie dobrze, trzymam kciuki ✊ gdzie Ci wyszlo?
Na plecach.Wczoraj złe się czułam ale myślałam, ze to zwykle przeziębienie. Dzisiaj od rana mi coś nie pasowało ale narzeczony twierdził, ze to krostka, a potem ze kilka się zaogniły i chyba od stanika... Zorientowałam się jak sama spojrzałam w lustro, ze coś nie halo.

reklama
Na plecach.Wczoraj złe się czułam ale myślałam, ze to zwykle przeziębienie. Dzisiaj od rana mi coś nie pasowało ale narzeczony twierdził, ze to krostka, a potem ze kilka się zaogniły i chyba od stanika... Zorientowałam się jak sama spojrzałam w lustro, ze coś nie halo.
Daj znać po lekarzu. Nie obstawiaj na razie najgorszego. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Do góry