UWAGA ROZPRAWKA! przeczytałam wszystkie zaległości! Dumna jestem, serio! Z ekscytacji jeszcze z godzinę nie zasnę ! Teraz spróbuje odnieść się do tematów A więc POWODZENIA
❤
* TEŚCIOWIE jeśli chodzi o teściową to ja swoją kocham! Mieszka 1800 km od nas
. Cudowna jest ona mnie też kocha, nawet mi wysłała piżame w krowy to przecież prawie jak order uznania. A tak serio to lubimy się, raz w tygodniu przez video, wysyła mi skarpetki( kocham skarpetki mam ponad 130 pat nie pytajcie), kapcie. Na wieść o dziecku oboje płakali razem z teściem A to już naprawdę cud. I ogólnie to bardzo nie toksyczni ludzie, raczej oni dla swoich synów by nieba uchylili i wszystkim po równo.
* CERA moja cera póki co nie może się zdecydować jaka ścieżka chce podążać. Bije się z własnymi myślami. Na początku ciąży, blask, gładkość i cera jak z reklam kremu z śluzu ślimaka. Pozneij taka ni w dupe ni w oko i pi razy drzwii... A teraz sucha jak papier, matowa ale wciąż bez większych troli ... No Dobra sporadycznie jakieś ze dwa na tydzień.
* OWŁOSIENIE... No jest, dużo, gęsto. Jakoś szybko rosną i takie jakby mocniejsze? . Jestem Z tych kobiet, które gola nawet ręce..nie oceniajcie
więc się zdziwiłam, że ogole je a za chwilę one znowu tam są! Owłosienie na głowie wypadało tonami lub kilogramami zawsze !, i nagle co ? Kąpie się i nie ma, czesze włosy i nie ma .... wygrałam życie pomyślałam! I przeczytałam, ze to wszystko wypadnie po porodzie..
❤ ale wygram włosy chociaż na kilka miesięcy.
*CZYSTY DOM i PEDANTYZM ja kocham porządek! Pedantyzm również, nie przesadzony ale zapędy jakieś we mnie drzemią. Kocham wszystko równo, pachnąco, czysto. Kocham też gotować, codziennie czasami z deserami i wymysłami. Ogólnie sprzątanie mnie wycisza i uspokaja. Typowo jak jestem wku*****a daj mi słuchawki, ścierkio hulaj dusza piekła nie ma.
Wszystko tak było ale od czasu ciąży zapomnijcie... na sama myśl zrobienia czegokolwiek jestem już zmęczona... czasami otwieram oczy i.zastanawiam się czy to mój dom .. mój T. za kulinariami tęskni ale rozumie i w.duszy się cieszy, że moze jednak trochę schudnie
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ! ❤
(Sory za błędy ale godzina)
Ps. Ej laski czy Wam ciąża też podjada trochę mózg? I czasami wydaje Wam się wręcz, że to zgubiłuście?