To chyba od lekarza zależy. Bo mój mówił, że do 2,5 to ok. A jakbym miała powyżej to mam się zgłosić do endokrynologa. Na szczęście miałam 1,7.Za wysoki według mnie. Ja miałam 2,39 mam orze pisany od ginekologa Metropolii 50, a w poniedziałek idę do endokrynologa.
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
No to jestem ciekawe ile mój bejbol jutro będzie miał11+6 aktualnie
Stelle
Jedyne co mnie dzos cieszy to mija przyjaciółka po 7 latach starań zaszła lekarz dwa lata ja prowadził i pogonila. Posluchala się mnie co i jak i jeden cykl i pyk mamy 4 tydzień u niej
Ojej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?
Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozować eh, mąż bardzo chciał bliźniaki, ja byłam tym przerażona bo faktycznie po linii mamy byłam obciążona bliźniakami ☺ ale teraz trochę Ci zazdroszczę no nic, w pełni zadowolę się jednym zdrowym maleństwem ☺Jestem po wizycie i ja maluchy rosna jak na drożdżach jedno ma 5,3 cm i tętno 168, a drugie 5,6 cm i 158 uderzen. Dostałam jakieś globulki, bo w cytologii wyszedł stan zapalny. Musze powtorxyc tsh i zrobic dodatkowo ft3 i ft4, bo wyszlo mi 0,02 ledwie. Toksoplazmoza do powtórzenia po 21 tc, bo nie przechodzilam. I najlepsze- kazal mi kontrolowac swoja wage, bo schudlam teraz,.a spadek masy ciala podobno nie moze byc wiekszy niz 5%. Gdybym spadla jeszcze na wadze, to wtedy do szpitala na kroplowki. Takze jako ze wagi w.domu nie man,.to musielismy jechac po drodze i kupić nic no, najwazniejsze, ze z dziećmi w porządku a zdjecia mi zadnego nie dal, bo sie dupkami odwracaly i nic fajnego nie wyszło.
Prawie 13Ale ekstra wiadomości ! ❤ Maluszki już naprawdę spore. Prawie 12 tyg?
Stelle
Kurcze, znowu mi się mózg wyłączył przepraszam za wprowadzenie w błąd. Moje tsh miało 3,39. Przepraszam jeszcze raz za pomyłkęTo chyba od lekarza zależy. Bo mój mówił, że do 2,5 to ok. A jakbym miała powyżej to mam się zgłosić do endokrynologa. Na szczęście miałam 1,7.
anusiaanusia
Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogłoOjej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?
Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozować eh, mąż bardzo chciał bliźniaki, ja byłam tym przerażona bo faktycznie po linii mamy byłam obciążona bliźniakami ☺ ale teraz trochę Ci zazdroszczę no nic, w pełni zadowolę się jednym zdrowym maleństwem ☺
Ja sie nie spodziewalam nigdy blizniat, bo u mnie w rodzinie nigdzie nie bylo, a tu bum! pierwsze przerażenie minelo i teraz tylko.sie cieszycOjej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?
Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozować eh, mąż bardzo chciał bliźniaki, ja byłam tym przerażona bo faktycznie po linii mamy byłam obciążona bliźniakami ☺ ale teraz trochę Ci zazdroszczę no nic, w pełni zadowolę się jednym zdrowym maleństwem ☺
A jak sie lezy jak siewca?Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogło
Z
zmiana8.2
Gość
WlasnieA jak sie lezy jak siewca?
reklama
Stelle
Serio godziny mają jakieś znaczenie? Ja bardzo długo przed staraniami suplementowałam się pregna start, więc myślę że takie witaminy mogą mieć faktycznie wpływ nam znajomi powiedzieli że oni starali się trzy cykle aż w końcu koledzy w pracy poradzili im że trzeba przecież nogi w górze trzymać. Mój małż tak to wziął sobie do serca że po całej akcji robił że mnie świecę a jak bolały już mnie nogi to się śmiał że leżę jak kurczak przygotowany na ruszt romantycznie jak cholera no ale u nas zadziałało ☺Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogło