Stelle
Fanka BB :)
Jak po wizycie? Czekamy na wieścina 17.
Dziś mam słaby dzień. Jestem załamana. Pracuję, ale płakać mi się chce...
Być może się z Wami pożegnam dziś. Nie wiem co będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak po wizycie? Czekamy na wieścina 17.
Dziś mam słaby dzień. Jestem załamana. Pracuję, ale płakać mi się chce...
Być może się z Wami pożegnam dziś. Nie wiem co będzie.
Przykro mi, bądź dzielna, jeszcze się uda.Żegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.
Czekam na samoistne poronienie. Jesli nie to w piatek szpital
O nie przykro mi. Trzymaj sięŻegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.
Jak ja byłam na kontroli i lekarz robił USG, to w jajniku zauważył ciałko żółte owulacyjne i powiedział, że jestem tuż po owulacjiSkąd gin wiez, z którego jajnika była owu?
Jejku co ten lekarz ci powiedzial?Żegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.
Cholera no tak mi przykro. Naprawdę liczyłam na to, że tamten lekarz popełnił błąd i że wszystko dobrze się skończy trzymaj się, i jak tylko będziesz gotowa to mam nadzieję że szybko dołączysz do innej grupyŻegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.
Ale karta dużej rodziny za to już będzie tak jak u mnie heheNo do emerytury jeszcze jednego brakuje
Bardzo mi przykro wiem co czujesz. Który u Ciebie był już tydzień? Trzymaj się ciepło.Żegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.
Bardzo mi przykro... Trzymałyśmy kciuki... życzę powodzenia w kolejnych miesiącach. Trzymaj się.Żegnam sie dziewczyny z Wami. Trzymam kciuki za wszystkie.