Z
zmiana8.2
Gość
Ty Inka juz moze lepiej nie czytaj,troje bedziesz mialaWlasnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty Inka juz moze lepiej nie czytaj,troje bedziesz mialaWlasnie
Na plecach, z tyłkiem i nogami do góryWlasnie
nie chcę tam bezpośrednio tu pisać, ale do Ciebie mam może z 15/20 min autemA przypomnij mi Ty gdzie? Ruda Śląska?
Ja czulam owulacje z lewego jajnika,klulo,a prawie nigdy tak nie mialam.Takze po wszystkim polozylam sie spac wlasnie na lewym boku...a na ostatniej wizycie sie dowiedzialam,ze rzeczywiscie z lewego byla owu.Ty Inka juz moze lepiej nie czytaj,troje bedziesz miala
No do emerytury jeszcze jednego brakujeTy Inka juz moze lepiej nie czytaj,troje bedziesz miala
Wcześniej nie wiedziałaś że będą bliźniaki? Który to tydzień?Mam synka 17 miesiecznego a jak sie czuje,.coz, powoli zaczyna docierac jeszcze tylko plec bym chciala znac jak najszybciej, to będziemy myslec nad imionami i wtedy juz w ogole bedzie to bardziej realne
Dobra przekonalas mnieNo do emerytury jeszcze jednego brakuje
Wiedzialam od pierwszej wizyty w 7tcWcześniej nie wiedziałaś że będą bliźniaki? Który to tydzień?
Wiedzialam od pierwszej wizyty w 7tcWcześniej nie wiedziałaś że będą bliźniaki? Który to tydzień?
Skąd gin wiez, z którego jajnika była owu?Ja czulam owulacje z lewego jajnika,klulo,a prawie nigdy tak nie mialam.Takze po wszystkim polozylam sie spac wlasnie na lewym boku...a na ostatniej wizycie sie dowiedzialam,ze rzeczywiscie z lewego byla owu.