Annasol93
Fanka BB :)
Prawda! Ja już jedną noga jestem ale druga się jeszcze zapieramSolidarnie jak większość z nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda! Ja już jedną noga jestem ale druga się jeszcze zapieramSolidarnie jak większość z nas
Myślę, że będziemy się staraćDobranoc. Ja postaram sie odezwac po wizycie ale do pracy tez jade wiec prosze nie rozpedzac sie ze smarowaniem pistol od samego rana
ja się całą noc dziś budzę . dlatego ja postanowiłam nie czytać, nie nakręcać się i jakoś spokojnie czekać. ja dziś albo jutro będę dzwonić się umawiać.Kurde, wyspałam się w dzień i usnąć nie mogę.. Z nudów zajrzałam do grudniowek 2020 i jakieś przerazenie mnie dopadło, bo widzę tam niepozytywne wiadomosci z badań prenatalnych.. I tak mnie zaczęła przerażać tą myśl o tych badaniach.. Bo każda z nas liczy, że u niej będzie ok, choć pewnie wszystkie zdajemy sobie sprawę, że różnie może być.. Ja nawet jeszcze terminu nie umówiłam, a już zaczynam trząść tylkiem [emoji55]
Ja biorę tylko kwas foliowy na następnej wizycie ma mi lekarz powiedzieć jakie witaminy mam kupićDziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Ja biorę falvit i kwas foliowy dodatkowoDziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?