13 dzien po owulacji. 25 dzien cykluA który dzień cyklu?
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
No a u mnie tylko slodycze bylo z pierwsza cora.. z druga warzywa itd plus slodycze i z zadna nie moglam ryb.. tu jest odwrotnie ale nie chce sobie robic nadziei grunt aby zdrowe bylo dzieciatko ❤
Chciałabyś synka ? chłopaczki sa cudowne
E
Ewka34
Gość
Chcialabym bo mam dwie cory, ale serio dla mnie plec nie jest waznaChciałabyś synka ? chłopaczki sa cudowne
Karoola2021
U mnie cykl trwa około 31 dni, więc sama pani ginekolog powiedziała, że jeszcze troszkę sobie poczekamy, ale jak będzie beta ładnie przyrastać to nie ma się czym stresować
Karoola2021
Ja nadal czekam na wyniki z bety. Koło 16:30 powinnam mieć, a stres coraz większy, bo gdzieś tam w głowie jakieś czarne myśli krążą przez to zamartwianie się
Angelika22
Ja miałam mieć teleporade w piątek ale Pani doktor nie zadzwoniła , dostałam właśnie telefon ze dziś specjalnie przyjedzie do pracy i do mnie zadzwoni
E
Ewka34
Gość
Wow co za poswiecenie... sorry za sarkazm :*Ja miałam mieć teleporade w piątek ale Pani doktor nie zadzwoniła , dostałam właśnie telefon ze dziś specjalnie przyjedzie do pracy i do mnie zadzwoni
kat.
U mnie 5+1 i nic nie widać, zreszta w pierwszej ciąży późno było widać brzuch. Mdłości nie mam, ochoty na jedzenie również nie.
W pierwszej ciąży przytyłam równe 20 kg i tym razem bede się bardziej pilnować. Udalo mi się schudnąć i nawet wazę 2 kg mniej niż przed ciąża ale kosztowało mnie to dużo pracy, wiec tym razem muszę się pilnować.
W pierwszej ciąży przytyłam równe 20 kg i tym razem bede się bardziej pilnować. Udalo mi się schudnąć i nawet wazę 2 kg mniej niż przed ciąża ale kosztowało mnie to dużo pracy, wiec tym razem muszę się pilnować.
reklama
Ściemniaja... z domu zadzwoni. Ale co by człowiek czuł się doceniony, to trzeba tak mówićJa miałam mieć teleporade w piątek ale Pani doktor nie zadzwoniła , dostałam właśnie telefon ze dziś specjalnie przyjedzie do pracy i do mnie zadzwoni