E
Ewka34
Gość
Ja w drugiej ciazy czulam chlopca urodzila sie dziewczynka-!łobuzNo pewnie, że zdrowie najważniejsze. Ja zawsze chciałam mieć syna, ale coś czuję, że to będzie dziewczyna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w drugiej ciazy czulam chlopca urodzila sie dziewczynka-!łobuzNo pewnie, że zdrowie najważniejsze. Ja zawsze chciałam mieć syna, ale coś czuję, że to będzie dziewczyna.
Czyli tak mniej więcej wyjdzie przy sześciu dniach różnicy, że może o tyle urosnąćJa miałam w piatek 925 betę. Zobaczymy jak dzisiaj A według aplikacji 44 dc
Kwestia też kiedy owulacja była. Ja w 17 dc miałam owulacje, a 34dc 1098 betęU Mnie beta 168 - czy to dobry wynik? Dziś 38 dc? Pozdrawiam
Nie wiem kiedy dokładnie. Bo to nic nie liczone. Ale myślę, że późno bo Ja mam ogólnie 30-32 dniowe cykle.Kwestia też kiedy owulacja była. Ja w 17 dc miałam owulacje, a 34dc 1098 betę
Betę każdy ma inną. Ważny ten przyrost. Ale ja nawet nie idę na drugą. Bo będę się stresować. Dzisiaj mam 5 t+3 i wizyta 21 maja. Jakos wytrzymam. 10 ciężkich dniNie wiem kiedy dokładnie. Bo to nic nie liczone. Ale myślę, że późno bo Ja mam ogólnie 30-32 dniowe cykle.
Betę bardzo ładna. Jak bliżej tysiąca, to człowiek czuje się bezpieczniej.Ja miałam w piatek 925 betę. Zobaczymy jak dzisiaj A według aplikacji 44 dc
A który dzień cyklu?U mnie beta 92,40 po 3 dniach wzrost z 6,95