Klaudiaxx
Fanka BB :)
oj już piękniejsza nie będę hahah .Daj spokój kobieto, stres szkodzi urodzie i maluszkowi [emoji3059][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj już piękniejsza nie będę hahah .Daj spokój kobieto, stres szkodzi urodzie i maluszkowi [emoji3059][emoji3590]
26.06.godz.9.00 Usg i prenatalnePodawajcie tez godziny jak coś, to bede układać chronologicznie
Hej styczniowki
Równiez mam termin na styczeń (10.01). Wcześniej nie pisałam, bo miałam ciąże zagrożona i dużego krwiaka.
To moja druga ciąża i druga, która zaczęła się od krwiaka. W obu trafiłam do szpitala w 6 tygodniu z krwotokiem, potem nakaz leżenia i ogromny strach.
Dzisiaj mam 10+1 tyg i jestem po wizycie u lekarza, który powiedział, że po krwiaku nie ma praktycznie śladu.
Ciąże przechodzę wyjątkowo dobrze, jedynie senność... (pierwsza ciąża natomiast dramat, wymioty, zgaga, utrata wagi).
Cieszę się, że w końcu mogłam spokojnie napisać i dołączyć do Was.
Rozgosc się u nas [emoji3059] miło tu mamy [emoji4]Hej styczniowki [emoji3590]
Równiez mam termin na styczeń (10.01). Wcześniej nie pisałam, bo miałam ciąże zagrożona i dużego krwiaka.
To moja druga ciąża i druga, która zaczęła się od krwiaka. W obu trafiłam do szpitala w 6 tygodniu z krwotokiem, potem nakaz leżenia i ogromny strach.
Dzisiaj mam 10+1 tyg i jestem po wizycie u lekarza, który powiedział, że po krwiaku nie ma praktycznie śladu.
Ciąże przechodzę wyjątkowo dobrze, jedynie senność... (pierwsza ciąża natomiast dramat, wymioty, zgaga, utrata wagi).
Cieszę się, że w końcu mogłam spokojnie napisać i dołączyć do Was.
Wyszedł synus, co najlepsze jadłam dużo słodkiego. Z zabobonów sprawdziła się tylko piękna cera i piękne włosyWitamy kolejną na pokładzie! 10+1 to już pewnie widziałaś sporego bobaska na USG Teraz już wszystko musi być u Was dobrze! A tak z ciekawości - co u Ciebie wyszło z tych wymiotow i mdłości - synuś czy córcia?
U mnie na 1 USG byłam lekarz mówi że pęcherzyk na 3 tydzień wygląda. Poszłam za 2 tygodnie a okazuje się że USG ma już 6w5d i ma 8,02 . Za tydzień miałam kolejna wizytę i już było crl -15,34 tak że z tygodnia na tydzień może rosnąć i to dużo jakie bierzess witaminy ? Mi lekarz zalecił pregna plus i jestem zadowolona .Dziękuję, naprawdę mnie pocieszyłyście. Może macie rację, że ta lekarka była dziwna...
Ja poza tym mam nabrzmiale cycki, codzienne mdłości pół dnia, więc dzięki temu mam trochę nadziei. No i teraz dzięki Wam
Widać, że te wymiary mogą być zupełnie różne, zwłaszcza na początkach.
Ja tez jestem z UK mozesz napisac a jakiego miasta? Ja jestem z ChesterTak tylko ja mieszkam w UK, tutaj jest trochę inaczej.