AnMil
Fanka BB :)
Podawajcie tez godziny jak coś, to bede układać chronologicznie
25.06 g. 18:45 super pomysł z tym kalendarzem!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podawajcie tez godziny jak coś, to bede układać chronologicznie
No to ja mam 6.07 o 9:3025.06 g. 18:45 super pomysł z tym kalendarzem!
Kolejna wizyta 24.06 godzina 10.00, a prenatalne 3.07 godzina 9.45Podawajcie tez godziny jak coś, to bede układać chronologicznie
Proszę tutaj moje maleństwo ❤ . Śmiejemy się z ukochanym, że mały głodomor śpi już teraz na "lodówce". Jak to zobaczyłam że leży na pęcherzyku żółtkowy to padłam.super maluszki! ciekawe jak mój jutro będzie wyglądał ma któraś zdjęcie z USG w 8tc? jestem ciekawa czego mogę się spodziewać
ale pięknie widać!Proszę tutaj moje maleństwo ❤ . Śmiejemy się z ukochanym, że mały głodomor śpi już teraz na "lodówce". Jak to zobaczyłam że leży na pęcherzyku żółtkowy to padłam.