Angelika22
Fanka BB :)
Moje wizyty : 22.06 usg prenatalne
25.06 wizyta z usg u lekarza prowadzącego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie hivem stresowalam jak glupia ))))na szczescie ujemny ale jak sprawdzalam wyniki w necie to mialam akcje serca ze 150 )))ja czekam na wyniki jak na szpilkach. nie wiem czemu, nigdy nie robiłam testu na HIV, nie prowadzę aż takiego życia niebezpiecznego haha ale no stresik jest.
Ja już po wizycie! Wszystko jest super.. Cukier 92 jest ok więc uniknęłam krzywej szybciej uff.. Reszta badań też ok. Dzidzia tak urosła od ostatniej wizyty że aż szok.. I od kilku dni czuje sie super oprócz zmęczenia i też miałam obawy.. I jednak wszystko super jest Zobacz załącznik 1133646
Eh, nie dobijaj człowieka. Ja prócz delikatnie tkliwych piersi nie mam żadnych objawów, zaczęłam dopiero 7 tydzień, za trzy tygodnie dopiero wizyta kontrolna u ginekologa i chyba umrę do tego czasu znowu zaczynam się okropnie bać a to dopiero tydzień od wizyty minąłMam tak samo, w ciąży która straciłam w 11 tyg czułam się świetnie, prawie brak objawów a teraz koszmarne mdłości, senność, zmęczenie... Wierzę że to dobry znak i wszystko jest dobrze
Jaki już duży bobas! SzokJa już po wizycie! Wszystko jest super.. Cukier 92 jest ok więc uniknęłam krzywej szybciej uff.. Reszta badań też ok. Dzidzia tak urosła od ostatniej wizyty że aż szok.. I od kilku dni czuje sie super oprócz zmęczenia i też miałam obawy.. I jednak wszystko super jest Zobacz załącznik 1133646
Moje wizyty : 22.06 usg prenatalne
Prenatalne 6 lipca a wizyta 14 lipca a co śmieszne to prenatalne robię u mojego gin więc będe miała częstsze wizyty z maluszkiem byłam w szoku ze taki duży no i wyliczył mi 10+2 i termin z 12 na 9 styczeńOjej!! Jaki już duży okruszek!!! szok jak to się wszystko szybko zmienia - pamiętam moje usg z 7 tc - dla mnie to była dosłownie plamka - sama na pewno nie powiedziałabym gdzie ma główkę, a gdzie dupkę A u Ciebie 3 tygodnie później już taki typowy mały człowieczek! Super, że dobrze się czujesz i że z okruszkiem wszystko ok - na kiedy masz wyznaczoną kolejną wizytę?
Eh, nie dobijaj człowieka. Ja prócz delikatnie tkliwych piersi nie mam żadnych objawów, zaczęłam dopiero 7 tydzień, za trzy tygodnie dopiero wizyta kontrolna u ginekologa i chyba umrę do tego czasu znowu zaczynam się okropnie bać a to dopiero tydzień od wizyty minął
Jaki już duży bobas! Szok
Piękne zdjęcie, cieszę się że wszystko dobrze już ładnie widać wszystko, o jak zazdroszczę ze juz po wizycie, ja jeszcze parę godzin muszę czekać