reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja już od samego rana jestem zła, niech lepiej nikt nie podchodzi. Normalnie taka jestem nabuzowana, że nie wiem.
Miałam dziś jechać do babci, ale jak mi się nastrój nie poprawi to siedzę w domu, bo nie będę jej stersować moimi hotmonami.
U mnie fajnie się ochłodziło i można żyć :wink:

reklama
Dziewczyny, niedługo będę musiała zafarbować włosy. Wiem, że to musi być farba bez amoniaku, znacie jakieś sprawdzone firmy? Niestety mam siwe włosy i nie dam rady bez farby do stycznia. Farbuje się też sama, co obecnie mi bardzo pasuje i nie mam zamiaru iść do fryzjera. Może znacie jakieś firmy, ewentualnie drogerie (też internetowe) gdzie można coś kupić?

Z profesjonalnych to bez amoniaku są Matrix Color Sync, Wella KOLESTON PERFECT, Loreal Dia Light, L’Oreal Inoa, Sanotint.
Też farbuje w domu i mam siwe więc nie wytrzymam do stycznia. Już teraz mam odrost 5cm, ale jeszcze z miesiąc wytrzymam.
Na jaki kolor farbujesz?

Ja farbuje Sayos też jest bez amoniaku ale teraz przez lato sobie odpuszczę mam blond włosy i słońce mi trochę odrost rozjaśni

Dziewczyny, niedługo będę musiała zafarbować włosy. Wiem, że to musi być farba bez amoniaku, znacie jakieś sprawdzone firmy? Niestety mam siwe włosy i nie dam rady bez farby do stycznia. Farbuje się też sama, co obecnie mi bardzo pasuje i nie mam zamiaru iść do fryzjera. Może znacie jakieś firmy, ewentualnie drogerie (też internetowe) gdzie można coś kupić?
Farba biokap delicato nadaje sie dla ciezarnych.Seria apteczna-apteki ziko

A przybieracie po całości czy tylko w brzuchach?

Tylko brzuch. Waga -1kg.

Nie ma zwolnień grupowych. Mam wypowiedzenie do 30 czerwca a 30 będę w 11 tygodniu.

A umowa do kiedy by była gdyby nie wręczyła Ci wypowiedzenia? Jeśli umowa by się kończyła po 12tyg to z automatu musi Ci cofnąć wypowiedzenie i tyle. Gwarantuje Ci to panstwo.

Hej dziewczyny. Te witaminy z imbirem dają radę i już czuję się spoko. Z poprzedniej ciąży mam leginsy i spódnice ciążowa, myślę czy na tyłek jeszcze jakichś legginsów nie kupić i bluzki ciążowej. W poprzedniej ciąży miałam taki brzuch na koniec, że żadna bluzka nie dawała rady. Robicie większe zakupy ciążowe? Czy jeszcze czekacie?

Ja nie kupuje ciążowych tylko luźne i większe.
Kupiłam wczoraj sukienkę, spodenki i koszulkę pluus baleriny. Ale średnio jestem zadowolona z zakupów bo maly wybór był.

Ja właśnie tak mialam wczoraj, cały dzień zero mdłości, dziś też na razie czuje się dobrze i również mnie to bardzo martwi :( już jestem załamana....
Wczoraj czułam się calkiem dobrze byłam nawet na zakupach a wieczorem u znajomych na piwie 0%. I wróciliśmy koło 3. Spaliśmy do 10. I czuję się dobrze.

Ja już od samego rana jestem zła, niech lepiej nikt nie podchodzi. Normalnie taka jestem nabuzowana, że nie wiem.
Miałam dziś jechać do babci, ale jak mi się nastrój nie poprawi to siedzę w domu, bo nie będę jej stersować moimi hotmonami.
U mnie fajnie się ochłodziło i można żyć :wink:
Ja byłam kilka dni temu taka nabuzowana... Każdemu się obrywało, najbardziej oczywiście mężowi 🙄😁 ale on biedny bierze to na klatę i stara się być wyrozumiały. U nas dzisiaj też tak rześko na zewnątrz 🤗

Jakie z Was są gaduły 😁 ale lubię ten moment gdy biorę telefon w łapki i mam kilka stron do nadrobienia ☺
Marmolada, współczuję nocnych przeżyć. Ale przynajmniej wiesz, że wszystko w porządku z malenstwem ❤ po tym co przeszłaś miałaś prawo tak zareagować na dolegliwości bólowe. A jaka była reakcja lekarza na IP? Musiałaś długo czekać aż ktoś się Tobą zajął? Trochę mnie to zastanawia jak wygląda wtedy procedura🤔

A powiem Wam szczerze, że ja wybieram się we wtorek do lumpeksu. Liczę na to, że dorwę tam jakieś fajne luźne ciuszki, bo szkoda mi wydawać kasę na nowe z sieciówek bo nigdy nie wiadomo czy nie będę przybierać np na całym ciele i i tak za chwilę znów mogę mieć wszystko za małe 🤷‍♀️

Ja byłam kilka dni temu taka nabuzowana... Każdemu się obrywało, najbardziej oczywiście mężowi 🙄😁 ale on biedny bierze to na klatę i stara się być wyrozumiały. U nas dzisiaj też tak rześko na zewnątrz 🤗

A powiem Wam szczerze, że ja wybieram się we wtorek do lumpeksu. Liczę na to, że dorwę tam jakieś fajne luźne ciuszki, bo szkoda mi wydawać kasę na nowe z sieciówek bo nigdy nie wiadomo czy nie będę przybierać np na całym ciele i i tak za chwilę znów mogę mieć wszystko za małe 🤷‍♀️

Ja już byłam w jednym lumpie, ale nic ciekawego nie było. Mam swój ulubiony, ale jakoś nie mam motywacji żeby nawet iść na zakupy.

Ja już byłam w jednym lumpie, ale nic ciekawego nie było. Mam swój ulubiony, ale jakoś nie mam motywacji żeby nawet iść na zakupy.
Ach no ja też plany mam ambitne a podejrzewam że ciężko będzie się zebrać 🤦‍♀️ dlatego umówiłam się z mamą, ona lumpa nie odpuści więc w najgorszym wypadku wytarga mnie z domu za nogi 😅 mam tylko nadzieję że to nie będzie wycieczka na darmo, bo ja to się bardzo szybko zniechęcam

reklama
Witam. Małe pytanie do mam które są 11-12tyg. Czy wam tez się tak w głowie kręci? Ledwo co dziś śniadanie dałam zrobić. Czy to normalne ?

Do góry