reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
a ja dzis planuje lenienie sie :yes:
slubny z kumplami dwoma stwierdzili ze robia dzien z dziecmi. a ze wszystkie dzieci to laski i sie znaja i lubia to jada popoludniu nad jezioro pobliskie z namiotami na ryby. laski wniebowziete tylko moja pytala kto jej sciagnie rybe jak zlowi. do tego robia ognicho i powrot jutro po sniadaniu. ja dzis tez kupilam nowe maty do namiotu bo juz nie moge sie doczekac jakiegos biwaku. slubny wypatrzyl nawet taki dla dzieciaczkow malych materaz zebysmy za rok mogli pojechac.
jutro jak pogoda sie uda skoczymy z grillem nad ocean :-) :):-) :):-) :)

Zazdroszczę mieszkania blisko morza. Zawsze chciałam mieszkać nad morzem ;).

Cześć dziewczynki, my się właśnie zbieramy na wycieczkę w góry. Dobrze że jeszcze brzuszka nie ma bo bym nie miała nawet co ubrać. Trzeba kupić jakieś lekkie sukieneczki i bluzeczki. Macie jakies fajne stronki z ubraniami?
Nie mam dziś mdłości więc może zjem coś pysznego :)

Ja się w nic nie mieszczę. Ale tego się spodziewałam.

Ostatnia edycja:
Mnie wywala wieczorem córcia się śmieje że pempek mi się dziwny zrobił że się rozciąga 🤣. Jeszcze we wszystko wchodzę ale nie lubię jak mnie uciska w brzuch. Mój mąż wymyślił na kolację grila na ogrodzie chyba będę siedziała w domu bo jak ja zniosę ten zapach choć mu mówiłam że może kiszkę zjem bo ani kiełbasy ani miesa nie ruszę.

Dzięki dziewczyny 😘 a ja dzisiaj próbowałam wbić się w krótkie spodenki i w żadnych się nie dopinam 🤷‍♀️ chyba czas na zakupy. Jakoś dziwnie mi się to wydaje... Ale z moim zamiłowaniem do słodyczy teraz nie powinnam być zdziwiona 🙄

Ja mam obecnie jedna dobra pare spodni wiec trzeba będzie coś kupić. Dostałam od koleżanki ciążowe, ale jeszcze nie mam brzucha wiec siara nosić 😬 Jak mąż ogarnie górę to mebluje garderobę i przeglądam ciuchy, bo przez najbliższy rok to ok 75% nie będzie na mnie dobra. Dobrze, ze lubię oversize to coś tam jeszcze mam do założenia.
Chyba będę musiała się przerzucić na sukienki. Tylko nóg mi się nie chce golić :baffled:

Dziewczyny, czy to normalne że od jakichś 3-4 dni nie czuję w ogóle nic w okolicy podbrzusza? Wcześniej było takie ćmienie jak na okres i kłucie w jajnikach więc podciagalam to wszystko pod rozciąganie macicy itd. A teraz cisza. 🤷‍♀️ jestem w końcówce 6 tygodnia

To jest absolutnie normalne - ja tez na początku odczuwalam cały czas, a potem ok. 7tc mi przeszło.. teraz takie cmienie zdarza się sporadycznie 😊

Mnie w ogóle brzuch nie bolał z początkiem 10 tyg boli mnie praktycznie cały dzień, mam brać no spe 3 razy dziennie ale jakoś słabo pomaga, ogólnie jak na razie ten tydzień jest najgorszy dla mnie😔

Ja mam pH 6 a chyba wolałbym chłopca. Ale z chińskiego wychodzi dziewczynka. A jeśli chodzi o zapłodnienie to orientację się przed w czasie czy po owu jest na chlooca/dziewczynke.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry