Stelle
Fanka BB :)
Z wyników badań ☺A jak sprawdzacie pH moczu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z wyników badań ☺A jak sprawdzacie pH moczu?
a ja dzis planuje lenienie sie
slubny z kumplami dwoma stwierdzili ze robia dzien z dziecmi. a ze wszystkie dzieci to laski i sie znaja i lubia to jada popoludniu nad jezioro pobliskie z namiotami na ryby. laski wniebowziete tylko moja pytala kto jej sciagnie rybe jak zlowi. do tego robia ognicho i powrot jutro po sniadaniu. ja dzis tez kupilam nowe maty do namiotu bo juz nie moge sie doczekac jakiegos biwaku. slubny wypatrzyl nawet taki dla dzieciaczkow malych materaz zebysmy za rok mogli pojechac.
jutro jak pogoda sie uda skoczymy z grillem nad ocean
Cześć dziewczynki, my się właśnie zbieramy na wycieczkę w góry. Dobrze że jeszcze brzuszka nie ma bo bym nie miała nawet co ubrać. Trzeba kupić jakieś lekkie sukieneczki i bluzeczki. Macie jakies fajne stronki z ubraniami?
Nie mam dziś mdłości więc może zjem coś pysznego
Dzięki dziewczyny a ja dzisiaj próbowałam wbić się w krótkie spodenki i w żadnych się nie dopinam chyba czas na zakupy. Jakoś dziwnie mi się to wydaje... Ale z moim zamiłowaniem do słodyczy teraz nie powinnam być zdziwiona
Z badania ogolnego moczu.A jak sprawdzacie pH moczu?
Dziewczyny, czy to normalne że od jakichś 3-4 dni nie czuję w ogóle nic w okolicy podbrzusza? Wcześniej było takie ćmienie jak na okres i kłucie w jajnikach więc podciagalam to wszystko pod rozciąganie macicy itd. A teraz cisza. jestem w końcówce 6 tygodnia