reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Nie mam alantanu, ale spróbuje z tą maścią cynkową, może będzie poprawa ☺

Ja czuje że to dziewczynka 😁 mąż bardzo chciał syna że względu na to że jest jedynakiem i póki żyje jego dziadek chciał go zapewnić że zagwarantujemy ciągłość rodu 😋 zobaczymy. Ale ostatnio słyszałam że pH moczu zdradza płeć 🧐 niskie 5-6 na dziewczynke, wysokie 7-8 na chłopczyka. A z kolei kilka dni temu któraś z Was pisała że jak dla którejś seks mógłby nie istnieć to znaczy że chłopczyk będzie 😁 a ja właśnie teraz nie mam w ogóle ochoty 🤨 więc u mnie jakieś sprzeczne rzeczy wychodzą, bo pH moczu miałam niskie 😁
No a mi ph idzie w zasade wlasnie,zakwaszam,zeby sie dziadostwo nie narobilo,ale moze rzeczywiscie Chlopak bedzie :)

reklama
A czy wy jestescie tak beznadziejne placzliwe? Polowa reklam sprowadza lzy. Porazka normalnie. Dzis poryczalam sie na reklamie o segregowaniu smieci:baffled::oo:

Ja też, ostatnio płakałam cała załamana a jak mąż spytał o co płaczę to nawet nie wiedziałam 🤦 bez powodu.... A wzruszam się też ciągle, kiedyś wzruszyłam się na kuchennych rewolucjach 😁😁

Ja obstawiam dziewczynkę i takie mam przeczucie i byłoby super, bo synka już mamy 😁😁 z chińskiego też wychodzi dziewczynka 😁 sprawdzałam też ostatnio pierwszą ciążę wg chińskiego i się zgadzało, wychodził syn i jest syn 😁

U mnie pH 6.5 czyli może jest szansa na córeczkę 🤪
Ja też, ostatnio płakałam cała załamana a jak mąż spytał o co płaczę to nawet nie wiedziałam 🤦 bez powodu.... A wzruszam się też ciągle, kiedyś wzruszyłam się na kuchennych rewolucjach 😁😁

Ja obstawiam dziewczynkę i takie mam przeczucie i byłoby super, bo synka już mamy 😁😁 z chińskiego też wychodzi dziewczynka 😁 sprawdzałam też ostatnio pierwszą ciążę wg chińskiego i się zgadzało, wychodził syn i jest syn 😁
Ha,a ja nie mam jak wstecznie sprawdzic,bo to dziala tylko na 10 lat w tyl :D

Dziewczyny, czy to normalne że od jakichś 3-4 dni nie czuję w ogóle nic w okolicy podbrzusza? Wcześniej było takie ćmienie jak na okres i kłucie w jajnikach więc podciagalam to wszystko pod rozciąganie macicy itd. A teraz cisza. 🤷‍♀️ jestem w końcówce 6 tygodnia

Dziewczyny, czy to normalne że od jakichś 3-4 dni nie czuję w ogóle nic w okolicy podbrzusza? Wcześniej było takie ćmienie jak na okres i kłucie w jajnikach więc podciagalam to wszystko pod rozciąganie macicy itd. A teraz cisza. 🤷‍♀️ jestem w końcówce 6 tygodnia

Ja właśnie też przestałam czuć... Ale piersi mnie dalej bolą także mam nadzieję że wszystko jest ok

Kazdy organizm jest inny,moze jest teraz kilkudniowa przerwa i z powrotem sie zacznie :)

Dokładnie każda z nas inaczej przechodzi ciąże. Kiedyś wam pisałam że moja siostra nie miała żadnych objawów czuła się fantastycznie w oby dwóch ciążach całkowite przeciwieństwo do mnie. Nic ją nie bolało nie wymiotowała gdyby nie rosnący brzuch i kopniaki to nie odczwalaby że jest w ciąży. Ja pragnęłam takiej bezobjawowej ciąży niestety ta obecnie jest dla mnie najcięższa do przejścia czuje się w niej najgorzej.

reklama
Dzięki dziewczyny 😘 a ja dzisiaj próbowałam wbić się w krótkie spodenki i w żadnych się nie dopinam 🤷‍♀️ chyba czas na zakupy. Jakoś dziwnie mi się to wydaje... Ale z moim zamiłowaniem do słodyczy teraz nie powinnam być zdziwiona 🙄

Do góry