reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja już po śniadaniu kanapki z serkiem topionym śmietankowym. Dziewczyny czy wam też się śni jedzenie? Jesuuu mi się śni że jem przeważnie jakieś pyszne ciasto lub tort bezowy 🙂. Dziś mężu ma wolne także pomoże mi posprzątać nie mam siły ogarnąć 90 m2 sama. Normalnie nie będąc w ciąży uwielbiam porządek i sprzątanie mogę w stawać o 7 rano i ze szmatą latać a teraz szok co się ze mną dzieje. Stary wraca z pracy i się tylko na mnie patrzy z pod byka że nie ogarnięte. Całkiem mnie ta ciąża rozwaliła mięsa jeść nie mogę co ja się zrobię wege czy to minie.

Dzisiaj aplikacja pokazuje mi 9+6. Wymioty ustąpiły, bólu piersi nie było. Ostatnim razem gdy byłam w 9 tygodniu okazało się, ze jest poronienie zatrzymane, wiec dzisiaj zrobiłam test ciążowy i kreska nie była taka ciemna jak w 6 tygodniu. Martwię się, ze znów coś jest nie tak

Załączniki

• 1D8DF2C7-5000-444B-A629-E45BA02F05F4.jpeg
    1D8DF2C7-5000-444B-A629-E45BA02F05F4.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 94
Hej, z tego co pamiętam to beta zaczyna po jakimś czasie zwalniać A nawet spadac także myślę że spokojnie, później to raczej testów się nie robi, ale rozumiem Cię że się denerwujesz i dlatego zrobiłaś ten test. Myślę że beta też Ci za dużo nie powie na tym etapie
Dzisiaj aplikacja pokazuje mi 9+6. Wymioty ustąpiły, bólu piersi nie było. Ostatnim razem gdy byłam w 9 tygodniu okazało się, ze jest poronienie zatrzymane, wiec dzisiaj zrobiłam test ciążowy i kreska nie była taka ciemna jak w 6 tygodniu. Martwię się, ze znów coś jest nie tak

Jak dla mnie to ta kreska jest bardzo widoczna bardzo bardzo. Nie denerwuj się na pewno jest wszystko ok.

Pewnie lekarz by Cię opierniczyl za robienie testu w 9 tygodniu [emoji16]

Skoro tak mówicie to nie będę o tym myśleć i tak nic nie zmienię. 1 lipca mam wizytę, wiec się okaże czy jest dobrze

Ale to normalne, że na tym etapie beta już spada. Spokojnie, to że objawy ustąpiły to też nic złego :)

reklama
Rozumiem co czujesz, Twoje obawy i strach ale robienie bety czy testów po 7/8 tyg jest bez sensu. Wartości nie muszą być miarodajne.
Kiedy masz wizytę?

Do góry