Z
zmiana8.2
Gość
Ja tez sie strasznie boje ;(Ja się boję nie miałam nigdy wcześniej tych badań robionych a teraz ze względu na wiek się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie strasznie boje ;(Ja się boję nie miałam nigdy wcześniej tych badań robionych a teraz ze względu na wiek się boję
Mi też Lekarz dał posłuchać bo nie mógł się dopatrzyć, ale jak zapytałam czy mogę prosić jeszcze raz żeby nagrać dla męża to się zawahał i ostatecznie powiedział że nie, bo to ma negatywny wplyw na płód Pre silne dzialanie i jeśli to nie jest konieczne to należy unikaćTak u mnie obydwie gin mówiły że na razie lepiej nie puszczać żeby nie narażać dzieciątka a i tak widać na usg jak pulsuje serduszko
Ja też bym nie chciała straszyc, ale przyznam, że nie mam wątpliwości jaka decyzję podjęłabym na Twoim miejscu.. Twój organizm prosi o szczególną troskę i jeśli go nie posłuchasz, a będziesz się gorzej czuła albo dopadnie się grypa to będziesz sobie wyrzucała.. Gorączka jest dla Ciebie grozna, a leki które możesz stosować są mało dIalajace na cokolwiek, więc średnio Ci będą pomagać [emoji17] jedynie domowe sposoby które działają, kiedy jeszcze nie jest bardzo zle.. Życze zdrowia [emoji3590]siedzę w pracy i chce mi się płakać tak mi źle [emoji43] a nie chce brać uż, bo to jakieś dziwne objawy są. czuje się w miarę dobrze, ale jest mi tak zimno i bolą mnie kości [emoji17]. jeszcze w czwartek mam jechać z partnerem do jego rodziny na wieś.
Wszystko będzie dobrze! Będziemy tutaj czekać na zdjęcie bąbelka z USGA ja za 2h na badania i uhh, dobrze, że mi tam ciśnienia nie mierza, bo puls to mam chyba pod sufitem [emoji85]
Ja miałam takie ataki zimna i dni że bolały mnie mięśnie.. Choroby z tego nie było.. Jakoś pomyślałam że to objaw ciąży że może dziecko się intensywnie rozwija przykryłam się aż było mi ciepło i do spania.. Pamiętam cały dzień lub nawet 2 wtedy leżałam i później przeszło.. Dobrze się już czułam... A praca.. Ja poszłam od razu na L4 bo tez mam stres w pracy i nie potrzebuje tego teraz ale też warunki hałas chemia są szkodliwe..siedzę w pracy i chce mi się płakać tak mi źle a nie chce brać uż, bo to jakieś dziwne objawy są. czuje się w miarę dobrze, ale jest mi tak zimno i bolą mnie kości . jeszcze w czwartek mam jechać z partnerem do jego rodziny na wieś.
no właśnie też tak mi się wydaje, że to bardziej objaw ciąży..czytałam, że i takie się zdarzają.Ja miałam takie ataki zimna i dni że bolały mnie mięśnie.. Choroby z tego nie było.. Jakoś pomyślałam że to objaw ciąży że może dziecko się intensywnie rozwija przykryłam się aż było mi ciepło i do spania.. Pamiętam cały dzień lub nawet 2 wtedy leżałam i później przeszło.. Dobrze się już czułam... A praca.. Ja poszłam od razu na L4 bo tez mam stres w pracy i nie potrzebuje tego teraz ale też warunki hałas chemia są szkodliwe..
Jakie herbatki dziewczyny pijecie? Typu melisa mięta zielona herbata?
Jakie herbatki dziewczyny pijecie? Typu melisa mięta zielona herbata?