reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cudny❤ ja już 4 opakowanie zaczęłam duphaston i też w sumie nie wiem, może wiek bo mam 38lat 🤔 ale jak zaczęłam przyjmować to tak trochę bezpieczniej się czułam.
Ja tak samo .Wierze w duphaston.Druga ciaza na nim jestem,a teraz wzielam go samozwanczo godzine po wykonanym tescie.Nie podobaly mi sie tępe bole brzucha,ktore po paru dniach zazywania dziwnym trafem ustaly....

Hej dziewczyny:)
Dawno nie odzywałam się ale jestem taka codziennie zmęczona ze nawrt nie chce mi sie telefonu używać.
Dziś czuje jakbym nie była w ciąży. Dwa dni mialam okropna bóle ze kierować nie mogłam dziś nic. Piersi mi całkowicie opadły zero boli niczego. Umówiłam się na 10 na usg zeby zobaczyć co się dzieje bo naprawdę dziwnie czuje się.

Dawno nie odzywałam się ale jestem taka codziennie zmęczona ze nawrt nie chce mi sie telefonu używać.
Dziś czuje jakbym nie była w ciąży. Dwa dni mialam okropna bóle ze kierować nie mogłam dziś nic. Piersi mi całkowicie opadły zero boli niczego. Umówiłam się na 10 na usg zeby zobaczyć co się dzieje bo naprawdę dziwnie czuje się.
Na pewno wszystko jest w porządku 🙂 ja też od trzech dni czuję się jakbym nie była w ciąży, a wczoraj na badaniu było wszystko ok. Trzymamy kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po ale naprawdę nie ma się czym stresować. Z tymi objawami tak to już chyba jest, że przychodzą i odchodzą ☺ swoją drogą super, że udało Ci się na tak szybko umówić! Chodzisz prywatnie?

Na pewno wszystko jest w porządku 🙂 ja też od trzech dni czuję się jakbym nie była w ciąży, a wczoraj na badaniu było wszystko ok. Trzymamy kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po ale naprawdę nie ma się czym stresować. Z tymi objawami tak to już chyba jest, że przychodzą i odchodzą ☺ swoją drogą super, że udało Ci się na tak szybko umówić! Chodzisz prywatnie?

Tak ja chodzę do luxmed wiec moment i mam wizytę. Wolę sprawdzić czy wszystko ok to teraz 10 tydzień jest wchodzę w 11 wiec nigdy nic nie wiadomo

dokładnie tak jest, że nie czuje się objawów cały czas. raz są, raz nie ma i nie jest to powód do niepokoju ☺️.
ja właśnie zrobiłam herbatę z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. jest mi tak źle...

dokładnie tak jest, że nie czuje się objawów cały czas. raz są, raz nie ma i nie jest to powód do niepokoju ☺.
ja właśnie zrobiłam herbatę z sokiem malinowym, cytryną i imbirem. jest mi tak źle...
Ojej, biedna 😔 ja właśnie bardzo boję się jakiegoś przeziębienia. Ale jeśli szybko reagujesz to pewnie zwalczysz to w zalążku. Imbir działa super, więc nie żałuj go sobie teraz 🙂

Trzymamy kciuki . Bedzie dobrze

Ojej, biedna 😔 ja właśnie bardzo boję się jakiegoś przeziębienia. Ale jeśli szybko reagujesz to pewnie zwalczysz to w zalążku. Imbir działa super, więc nie żałuj go sobie teraz 🙂
siedzę w pracy i chce mi się płakać tak mi źle 😵 a nie chce brać uż, bo to jakieś dziwne objawy są. czuje się w miarę dobrze, ale jest mi tak zimno i bolą mnie kości 😔. jeszcze w czwartek mam jechać z partnerem do jego rodziny na wieś.

reklama
siedzę w pracy i chce mi się płakać tak mi źle 😵 a nie chce brać uż, bo to jakieś dziwne objawy są. czuje się w miarę dobrze, ale jest mi tak zimno i bolą mnie kości 😔. jeszcze w czwartek mam jechać z partnerem do jego rodziny na wieś.
Kurczę, nie chcę Cię straszyć ani dawać powodów do niepokoju ale dreszcze i ból kości/mięśni to typowe objawy na grypę 😕😟 powinnaś się teraz wygrzać i wypocić w łóżku a nie siedzieć w pracy 😔 jak masz możliwość to może przemyśl sobie czy nie warto zerwać się z pracy. Wypoczniesz wtedy w domu i dasz czas organizmowi na regenerację 😘

Do góry