reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Mam pytanie do dziewczyn
Dzięki. Ja nigdy az tak nie krwawilam w ciazy, stad.ten stres. Ale.wierze, ze to po prostu przez.to, ze wszystko teraz bardziej ukrwione tam i dlatego tak.
Właśnie ja też muszę zrobić cytologie ale jakoś nie chciałam bo się bałam i powiedziałam, że na następnej wizycie ale nie wiem czy się zdecyduje. Cytologie robiłam rok temu ale lekarz mi mówił że 6 miesięcy jeszcze uznają ale rok już nie..

reklama
No
Kurcze, serio? 😔 ech, ja będę miała wizytę w 6+2 i już miałam taką cichą nadzieję na serduszko 🥺 och, go chyba razem będziemy musiały cierpliwie czekać 😅 a ja jeszcze 5dni do wizyty 🤦‍♀️
No u mnie taka malenka kropeczka pulsowała, lekarz mi pokazywał, mówił że to serce ale słabo było widać obraz, przez bliznę po CC głównie, akurat moja blizna jest bardzo szeroka a nie cieniutką jak u niektórych :-( udało mu się zobaczyć po długich poszukiwaniach jak wyobracal mi to urządzenie w pochwie i musiałam trochę tyłek podnosić😁 także trzymam się tej wersji że to serce 😁

Mam pytanie do dziewczyn

Właśnie ja też muszę zrobić cytologie ale jakoś nie chciałam bo się bałam i powiedziałam, że na następnej wizycie ale nie wiem czy się zdecyduje. Cytologie robiłam rok temu ale lekarz mi mówił że 6 miesięcy jeszcze uznają ale rok już nie..
Ale ze gdzie uznaja? Do porodu? W sumie nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży musiałam miec wynik ze soba

Długo mnie tutaj nie było ze względu na ciagle mdłości i sen, ale dzisiaj byłam na wizycie i słyszałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa i stwierdziłam, że koniecznie muszę się Wam pochwalić ❤ 8+3, termin na 11 stycznia a jutro umawiam się na początek lipca na prenatalne 😊Zobacz załącznik 1128859
Jesteśmy w identycznym momencie ♡
Super że dodałaś zdjęcie, mam pogląd jak mój dzidziuś aktualnie wygląda ♡ pozdrawiam Cię, rzeczywiście dawno Cię tu nie było...
My mamy następną wizyte dopiero 15...

Dziewczyny czy was też bolą plecy ?:/

Cześć dziewczyny, jestem po wizycie 😊Wszystko w najlepszym porządku. Dzidziuś jest! 0,78 cm szczęścia dzisiaj zobaczyłam z bijącym 135/m serduszkiem. Tak się stresowałam niepotrzebnie. Kolejne badania w lipcu-prenatalne. Pozdrawiam Was serdecznie 😘
przypomnij proszę który tydzień Ci wyszedł? ☺️ zaczynam się martwić czemu mi nie podała ile bije serce 🥺

no u mnie biło jak szalone i z daleka i z bliska pokazywała, masakra 🙈 do tej pory to do mnie nie dociera. dzieciątko 0.51cm a takie serducho 🥰
A powiem Ci nawet, że ja osobiście nie widziałam ani dzidzi ani serduszka ,zdałam się na P.Doktor i męża, który bacznie stał i obserwował monitor .Po wszystkim dostałam zdj usg i jestem pełna optymizmu ,pomimo że też mam dni w których słabiej czuję piersi inne objawy...

reklama
A powiem Ci nawet, że ja osobiście nie widziałam ani dzidzi ani serduszka ,zdałam się na P.Doktor i męża, który bacznie stał i obserwował monitor .Po wszystkim dostałam zdj usg i jestem pełna optymizmu ,pomimo że też mam dni w których słabiej czuję piersi inne objawy...
mi Pani pokazała także szok. nie wiem kiedy to do mnie dotrze. takie maleństwo 🤯 także za 12 dni idę znowu, zakładamy kartę ciąży jak będzie wszystko w porządku, a innej opcji nie widzę ☺️

Do góry